Rohm:

Skjermdump fra Rohms komponentside.

Program for lengelevende komponenter

Med økt fokus på et industrielt marked lanserer komponentleverandøren Rohm nå et eget program for langsiktige leveranser.

Publisert

ROHM har nylig lansert en dedikert side for et nytt «Product Longevity Program» (PLP). Den skal gi informasjon om estimerte leveringsperioder for produkter som er planlagt for langsiktig levering – egnet for industrielt utstyr og andre applikasjoner med lang livssyklus. 

De siste årene har halvledere og elektroniske komponenter i økende grad blitt installert i applikasjoner med lang levetid, som industrielt utstyr og bilsystemer – noe som krever informasjon om anvendelige produkter og avklaring av leveringsperioder for å lette produktvalget.

Produkter som formelt er plassert under programmet (valgt etter å ha vurdert produksjonssystemet, utstyr, materialanskaffelsesstatus og andre faktorer) publiseres sammen med estimerte leveringsperioder. Målet: å forbedre søkbarheten ved å øke effektiviteten i kundenes valg av produkter, ifølge Rohm.

PLP setter leveringsperioder på 10 til 20 år for produkter (hovedsakelig kraft- og analoge komponenter) som krever langsiktig forsyning, med relevant informasjon som forsyningsstatus lagt ut på Rohms nettsted. Denne informasjonen (målprodukter, leveringsperioder) vil bli oppdatert en gang i året for å sikre kontinuiteten i kundedriften, opplyser selskapet. 

 

Powered by Labrador CMS