TouchNetix

Ny enkeltbrikke-løsning for de store skjermene

Den nye brukergrensesnittkretsen AX198A fra TouchNetix kan brukes på skjermer på opptil 65 tommer.

Publisert Sist oppdatert

Det siste tilskuddet til aXiom-produktfamilien, AX198A, støtter ultrabrede berøringsskjermer på opptil 65 tommers LCD- og OLED-skjermteknologier i en enkelt brikke. aXiom AX198A er kvalifisert for bil og lover også markedets høyeste rapportfrekvens (skjermrespons). I tillegg til tradisjonell multi-touch, har produktene følgende funksjoner:

  • 3D-nærhet og «svevesensor», muliggjør luftbevegelser.
  • Trykkfølsom og haptisk tilbakemelding med lav latens.
  • Parallell «multi-touch» og «multi-force», muliggjør sikkerhetsforbedrende systemisk redundans.
  • Integrert støtte for passiv og aktiv «Dial-on-Display».
  • Støtter buede former, tykke linser og overlag for fingerstyring.
  • Sensorsystem som oppdager og undertrykker fuktighet og vann, selv ved bruk av hansker.
  • Svært høyt signal-til-støy-system (SNR) og smalbåndsarkitektur reduserer utslipp samtidig som det gir høy immunitet mot ledet interferens og injisert støy.

Video som viser noe av funksjonaliteten til den nye brikken.

– Jeg er ekstremt stolt over å kunngjøre vårt nye flaggskipprodukt i aXiom-familien. Vi tilbyr det høyeste signal-til-støy-forholdet (SNR) på markedet, og med lanseringen av AX198A utvider vi våre muligheter til svært store og ultrabrede dashbordskjermer. Våre aXiom-brukergrensesnittbrikker muliggjør sikkerhetsforbedrende funksjoner og mer intuitive brukeropplevelser, sier Vegard Wollan, administrerende direktør i TouchNetix i en pressemelding.

aXiom-familien (AX54A, AX80A, AX112A og AX198A) er i produksjon og tilgjengelig nå. Demo-, evaluerings- og utviklingssett for alle bikker er også tilgjengelig. De er alle kvalifisert i henhold til AEC-Q100, og familien blir ASIL-klar sertifisert.

Mer informasjon: www.touchnetix.com.

Powered by Labrador CMS