Kraftelektronikk:

Tilbyr designløsning for ny kraft-IC

Silanna Semiconductor med nettbasert designmulighet for ny omformer-IC med intelligent, adaptiv strømdeling.

Publisert

Amerikanske Silanna Semiconductor melder at ingeniører nå kan bruke selskapets Power Density Hero online konfigurasjonsverktøy for å akselerere utformingen av multi-port ladere basert på SZPL3002A, ifølge selskapet verdens første buck-konverter kraft-IC med intelligent strømdeling.

Ved å kombinere en høyeffektiv synkron buck-omformer og en avansert USB PD/FC-portkontroller i en enkelt QFN-pakke som kun måler 5 mm x 5 mm, skal kraftkomponenten SZPL3002A kunne redusere antall komponenter som trengs for å implementere hurtiglader og adapter med flere porter, tiltenkt applikasjoner med opptil 65W utgangseffekt for hver port.

Funksjonalitet for strømdeling og rebalansering av portstrøm er tilgjengelig over to, tre eller fire porter, der en kontroller sørger for at portstrømmen tilpasser seg behovene til en bestemt enhet, uavhengig av når tilkoblinger er opprettet.

Power Density Hero beskrives som et brukervennlig, raskt og effektivt "alt-i-ett" online designprogramvareverktøy som forenkler og øker hastigheten på spesifikasjon og prototyping av høyeffektive kundespesifiserte AC/DC og DC/DC kraftapplikasjoner.

Når SZPL3002A legges til komponentene som dekkes av verktøyet, kan registrerte ingeniører bruke et enkelt og intuitivt grensesnitt for å angi en rekke viktige systemparametere og ytelseskrav for målapplikasjoner bygget rundt denne svært integrerte ICen. Disse inkluderer minimum og maksimum inngangsspenning, utgangstyper og spennings- og ulike typer styrekretser.

Når all informasjon er lagt inn, beregner verktøyet øyeblikkelig de nødvendige elektroniske komponentene og verdiene, og sender automatisk et personlig, konfidensielt dokument med omfattende designspesifikasjoner, kretsskjemaer og en optimalisert stykkliste som omfatter alle enheter, kraft-ICer og diskrete komponenter.

Powered by Labrador CMS