Mikrobølgeteknologi:

Fokuserer på RF-til-mmWave kretser

I forkant av mikrobølgeteknologimessen IMS 2023 varsler CML Micro fokus på økt kapasitet for halvledere innen RF-til-millimeterbølge.

Publisert Sist oppdatert

CML Micro sin tilstedeværelse på denne månedens International Microwave Symposium (IMS)-utstilling i San Diego vil gjenspeile en utvidelse av teknologitilbudet, heter det i en pressemelding. Selskapet utvikler nå mer avanserte RF-, mikrobølge- og mmWave-enheter for transformative applikasjoner, sentrert rundt SµRF-produktutvalget av GaAs- og GaN-baserte enheter.

Mark McCabe

- Basert på vår mangeårige erfaring innen basebånd og RF-komponenter for profesjonelle trådløse og kritiske kommunikasjonsapplikasjoner, har vi nylig skaffet oss kapasitet for å utvide vår innovasjonsvirksomhet til mikrobølge- og mmWave-enheter, inkludert PAer, LNAer og forsterkningsblokker opp til 100 GHz. Vårt endelige mål er å nå nye markeder, inkludert sikkerhet og forsvar, sier markedsdirektør Ion Furtuna i en kommentar.

Blant CML Micro-produktene som vises på IMS vil være de nylig introduserte CMX90B701 og CMX90B702 lavstrøms/lavstøy forsterkningsblokker for henholdsvis 17 – 23 GHz og 23 – 29,5 GHz-båndene. Begge komponentene har et ultralavt strømforbruk på 10 mA med en typisk P1dB-utgang på +7,5 dBm, en IP3-utgang på +17,5 dBm og et støytall på 4 dB. Enhetene er plassert i en rimelig 3 mm x 3 mm QFN-pakke, og er fullt tilpasset til 50 Ω.

- Vi planlegger å fortsette å utvide vår mikrobølgeenhetskapasitet for de raskt voksende 5G mmWave-, trådløs infrastruktur og Ka-band satcom-markedene, samtidig som vi konsoliderer vår posisjon som en pålitelig leverandør av komponenter til våre tradisjonelle RF- og trådløse kommunikasjonsmarkeder som inkluderer maritim, smartmåler, RFID, IoT og aktivasporing, sier Mark McCabe, administrerende direktør i CML Micro.

Selskapet har sin hovedbase i Storbritannia.

Powered by Labrador CMS