Utvider populær kontaktserie

Bygget på sine 3kV-klassifiserte Kona høyeffektkontakter, og har Harwin nå introdusert flere varianter til denne serien. De nye tilleggene er hannkoblinger som er egnet for bruk med både standard kabeltilkobling og spesiallagde kabelsammenstillinger.

Publisert

Den prisbelønte Kona-serien ble opprinnelig lansert i november 2020, og brukes i mange applikasjoner, inkludert New Space, elektriske kjøretøy, UAV-er og robotikk. Kontaktene er klassifisert for 60 A hver, noe som gir en total strømbærekapasitet på 240 Ampere når du bruker versjonen med fire kontakter.

De nye hannkontaktene gir tilkoblinger for alle Kona-kontaktalternativer. I tillegg kan det velges kapsling med eller uten panelfeste (kompatibel med fingerskruefestene på hunnen). Reverse-fix tommelskruer (kompatible med hunn reverse-fix panelmonteringsfester) er også tilgjengelige, og alle fester er designet for å pare-før-lås. Han-loddekontakten aksepterer 8AWG-tråd.

Kona-kabelmontasjer er tilgjengelige på forespørsel. Alternativene inkluderer varianter med dobbel ende og enkelt ende, med hann-til-hann, hann-til-hunn og hunn-til-hunn-konfigurasjoner.

Powered by Labrador CMS