Kompakte kort-til-kort-pluggforbindere

Nye og plassbesparende kort-til-kort-pluggforbinderne med delingsmål 0,635 mm fra Phoenix.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

De nye, plassbesparende kort-til-kort-pluggforbinderne i serien FS i delingsmål 0,635 mm fra Phoenix Contact tilrettelegger for mezzanin kretskortanordninger med høyhastighetsdataoverføringer opptil 20 Gbit/s.

Forskjellige poltall og stabelhøyder skal gi stor frihet ved utforming av utstyrsdesignet. Med integrerte føringstapper og høy toleransekompensasjon i kontaktene sørger kort-til-kort-pluggforbindernes Easy Mating for feilfri produksjon.

For å støtte kundenes design-in-prosess tilbyr Phoenix Contact omfattende tekniske spesifikasjoner samt CAD-modeller og E-CAD-data for utstyrsutvikling. Videre foretar bedriften om ønskelig også kundetilpassede simuleringer for dataintegritet, for å bidra til dataoverføringer med minst mulige tap og refleksjoner.

Pluggforbinderne i FS-serien supplerer de eksisterende seriene FP og FQ. De robuste kort-til-kort-pluggforbinderne FP i delingsmål 0,8 beskrives som en løsning for industrirettede kretskortforbindelser. De finnes i varianter med og uten skjerming. De universelle kort-til-kort-pluggforbinderne FQ i delingsmål 1,27 mm eller 2,54 mm skal goi økonomisk effektive løsninger for utstyrsinterne kretskortforbindelser.

Powered by Labrador CMS