Harwin:

Flere kombinerte Hi-Rel-kontakter

Nye data-/kraftkontakter i Gecko-MT serien er nå tilgjengelig som hyllevare.

Publisert

Portsmouth-baserte Harwin tilbyr nå nye varianter av sine Gecko-MT-kontakter med høy pålitelighet (Hi-Rel). Som kunngjort på Electronica i München, er de nye variantene lagt til for å komplementere de eksisterende symmetriske 2-kraft/8-signal og 4-kraft/8-signal variantene.

Det er 6 nye kontakttyper som har 2 til 6 kraftkontakter og 4 til 24 signalkontakter. Disse har en ikke-symmetrisk struktur, med kraftkontaktene plassert i den ene enden og datakontaktene i den andre.

Kraftkontaktene har 10 A strømstyrke nominelt, og signalkontaktene har nominelt 2,8 A (maksimum).

Flere festemetoder er tilgjengelige for hvert kontaktoppsett. Både hann- og hunnkontakter kan leveres med standard kjønn eller motsatt. Det er muligheter for både front og bakpanelmontering, pluss kortmontering for å redusere belastningen på loddeskjøter.

Totalt er sortimentet utvidet med 72 ekstra Gecko-MT-kontaktvarianter.

Som med alle Gecko-kontaktene i Harwins HRi-produktsortiment, skal disse nyeste variantene ha høy motstandskraft mot støt og vibrasjoner, pluss kompakt størrelse og lett konstruksjon. De støtter et driftstemperaturområde på -65 °C til +150 °C, og holder til 1000 (minimum) monteringssykluser. Vareprøver er tilgjengelige på forespørsel.

- Vår Gecko-MT-serie har allerede vist seg å være svært populær blant våre kunder i luftfarts-, rom- og det mer avanserte industrimarkedet. Disse komponentene er en meget effektiv måte å redusere komponentantall og spare kretskortplass ved å kombinere kraft- og dataoverføring, uttaler produktsjef Ryan Smart hos Harwin.

Alle de nye Harwin Gecko-MT-kontaktene kan raskt sendes fra lager, får vi opplyst. Selskapet tilbyr også en kabelmonteringstjeneste for alle Gecko-kontakter - og leverer ferdige, fullt kablede og kontrollerte kontakter.

Powered by Labrador CMS