Jørgen Holmefjord AS endrer navn

Det familieeide kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS skifter navn til Holmefjord AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Selskapet ble i 1984 startet som en nisjegrossist av signalkabling og kontakter av Jørgen Holmefjord. Selskapet har siden vokst til en betydelig distributør av kablingssystemer fra produsenter som Belden, Panduit, RFS og Fluke Networks. Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, samferdsel, industri, kringkasting, marine og offshore. Firmaet tilbyr i tillegg tjenester som rådgivning, dokumentasjon og kurs.

– For et par år tilbake la vi en klar strategi om å styrke selskapet for fremtidig og lønnsom vekst. I den forbindelse valgte vi å gjøre noen strukturelle endringer, gjennom blant annet å sikre et generasjonsskifte i selskapet. Kaare Jørgen Holmefjord som har vært aktiv i selskapet i mange år har nå tatt over som styreformann, og i 2019 ansatte vi Tommy P. Storstein som ny daglig leder, sier grunnleggeren av selskapet, Jørgen Holmefjord

Styreleder Kaare Jørgen Holmefjord, legger til: – Mitt hovedfokus vil være å legge til rette nødvendige rammebetingelser for at Tommy og hans organisasjon når de mål vi har satt for selskapet. Det er viktig at vi beholder fokus på kompetanse og kundebehandling. Og, vi skal fornye oss i takt med våre kunders forventninger.»

– Dette med å fornye oss har vi tatt tak i nå. Sammen med nytt firmanavn endrer vi også selskapets uttrykk gjennom ny design, logo og markedsføringsprofil. Det er sånn sett ikke tilfeldig at vi i dag lanserer en helt ny hjemmeside. Den nye profilen vår reflekterer selskapets lange historie, tradisjon og verdier som har blitt bygd opp av Jørgen gjennom tre tiår. Samtidig gir vi et tydelig budskap om at vi skal fortsette å være den ledende teknologibedriften innen vårt fagfelt i de neste tretti årene, sier daglig leder Tommy P. Storstein i en pressemelding mandag.

Den nye logoen.
Powered by Labrador CMS