IoT

I samarbeid med The Thing Industries, utvikler Arrow en standardnode for LoRaWAN, kalt Generic Node.
I samarbeid med The Thing Industries, utvikler Arrow en standardnode for LoRaWAN, kalt Generic Node.

Samarbeider om standardløsninger for LoRaWAN

Arrow Electronics har inngått et samarbeid med The Things Industries, en leverandør av LoRaWAN-løsninger, der de to organisasjonene vil tilby LoRaWAN-aktiverte løsninger. Det kombinerte tilbudet er tenkt å hjelpe bedrifter å redusere tid til markedet for LoRaWAN-baserte produkter.

Publisert Sist oppdatert

The Things Industries har utviklet Generic Node, en LoRaWAN-enhet kombinert med et referansedesign som er optimalisert for rimelige IoT-operasjoner og enkel integrering i skyen. Arrows Engineering Service Center støtter selskaper som bygger produkter ved hjelp av LoRaWAN-protokollen, og gir råd og anbefalinger. Støtten er skreddersydd for å møte nivået kunden trenger, enten med komplementær erfaring på spesifikke områder eller ekstra ressurser.

Generic Node er en LoRaWAN-aktivert enhet med et maldesign som krever null maskin- og fastvareutvikling. Det lar utviklere fokusere på funksjonene til sin egen enhet uten å bruke tid på å gjøre om det grunnleggende ved produksjon av LoRaWAN-enheter. Dens tilpassbare maskinvaredesign gjør at Generic Node kan konfigureres for å møte ethvert spesifikt behov. Bevegelses-, frittfall-, temperatur-, fuktighets- og orienteringssensorer er tilgjengelige om bord.

– Kombinasjonen av referanseløsningen vår med Arrows IoT-maskinvare- og programvareekspertise kan bidra til å levere betydelige besparelser til kundene når det gjelder utvikling på forhånd og pågående IoT-driftskostnader, i tillegg til å redusere tid til markedet betydelig, forklarer Wienke Giezeman, administrerende direktør, The Things Industries

Arrow vil holde en presentasjon, blant annet om denne løsning på The Things Conference i Amsterdam, 22.-23. september. Dette er den største konferansen for LoRaWAN-tilhengere.

Powered by Labrador CMS