Utforsk posisjonering på centimeternivå

u-blox lanserer nå utforskingssett for produktdesignere som lager trådløse produkter med posisjoneringsnøyaktighet på centimeternivå.

Publisert

u-blox leverer posisjonerings- og trådløsteknologier i form av moduler og tjenester, og har nå lansert nye utviklingssett som skal gjøre det raskere og enklere å evaluere produkter med krav til høy oppløsning på posisjoneringen.

De bruksklare XPLR-HPG-1- og XPLR-HPG-2-løsningene skal lanseres tidlig i 2023 og vil for første gang kombinere u-blox sitt unike tilbud på tvers av nøkkelteknologiene som kreves for å oppnå svært presis posisjonering, heter det i en pressemelding.

I tillegg til en åpen MCU, vil de inkludere høypresisjon GNSS (HPG) posisjonering med sanntids kinematisk (RTK), dødregning, mobilkommunikasjon, Wi-Fi og Bluetooth-kommunikasjon, og de nødvendige antennene.

Det avgjørende er at settene er designet for å integreres sømløst med komplementære u-blox-tjenester, som PointPerfect GNSS augmentation-tjeneste og ubxlib-programvarekomponent. ubxlib skal forenkle utvikleropplevelsen på tvers av u-blox-produkter og -tjenester, spesielt under komponentevaluering og prototyping.

Settene er ment å hjelpe ingeniører som jobber innen områder som mikromobilitet og lavhastighetsrobotikk, og hjelpe dem med å bygge, teste og demonstrere tidlige stadier av konseptbevis, og dermed støtte raskere total time-to-market, opplyser produsenten.

Powered by Labrador CMS