COM-HPC-servermodul for avansert kantprosessering

COM-HPC servermodul, COMh-sdID, er den første fra Kontron med Intels Xeon D-2700-prosessorer. I tillegg introduserer Kontron også en COM-HPC Server Evaluation Carrier.

Publisert

COMh-sdID med skalerbarhet fra 4 til 20 kjerner, et utvidet temperaturområde og 24x7/10 års pålitelighet, skal tåle svært robuste implementeringer for tøffe miljøer og ekstreme forhold i et lite mekanisk fotavtrykk.

Modulen har plass til 4x DIMM-sokler for maksimalt 512 GB DDR4-minne ved 3200 MT/s. Som lagringsmedium er en loddet NVMe SSD ombord med opptil 1 TByte lagringskapasitet tilgjengelig som ekstrautstyr.

COMh-sdID med bærerkortet COMh-Server Eval Carrier.
COMh-sdID med bærerkortet COMh-Server Eval Carrier.

Med 48x PCIe-baner (32x PCIe Gen4 pluss 16x PCIe Gen3-baner) og 2x Quad LAN-grensesnitt som støtter opptil 100 Gbit Ethernet, er modulen en egnet plattform for høye datagjennomstrømningskrav i krevende I/O- og nettverksstrukturer.

Ytelse kan skaleres med Intel QuickAssist-teknologi og AI-akselerasjon med Intel AVX-512, og er svært egnet for bruk i komplekse AI-applikasjoner, høyytelses nettverksplattformer og kant-servere.

Kontron COMh-Server Eval Carrier tilbyr et komplett sett med standardgrensesnitt, som USB og SATA, samt 8x SFP28 Ethernet-grensesnitt. Denne vil således bidra til å støtte og optimalisere design-in-fasen av COMh-sdID.

Kontron COMh-sdID-modulen og Kontron COMh-Server Eval Carrier vil være tilgjengelig fra andre kvartal 2022.

Powered by Labrador CMS