Samarbeid skal gjøre det enklere å utvikle IoT-produkter med riktig antenne.
Samarbeid skal gjøre det enklere å utvikle IoT-produkter med riktig antenne.

Sammen skal Murata og Ignion forenkle IoT-design

Murata har inngått et teknologisamarbeid med antenneprodusenten Ignion. I samarbeidet skal Murata-komponenter brukes som grunnlag for utvikling ved bruk av Ignions «Antenna Intelligence Cloud».

Publisert

Den nye nettjenesten tilbyr designeren en løsning for skybasert databehandlings- og kunstig intelligens-tjeneste ved å gjøre det mulig for IoT-utviklere å integrere «Virtual Antenna» riktig og raskt i sine egne produkter, heter det i en pressemelding fra selskapene. Løsningen bruker maskinlæring for å lage en realistisk simulering av den virkelige ytelsen til sluttenheten, og gir designstøtte for IoT-økosystemet.

Ifølge Murata er de høye Q-verdiene og stramme toleransene til deres keramiske kondensatorer og RF-spoler, avgjørende for Ignions skybaserte tjeneste, noe som skal legge til rette for en mer pålitelig og forutsigbar antenneintegrasjonsprosess. Teknologien skal bidra til å optimalisere RF-ytelsen til de tilkoblede enhetene, redusere utviklingskostnadene betydelig og forkorte tiden til markedet.

Ignion har utviklet «Antenna Intelligence Cloud»-tjenesten for å fremme innovasjon og allsidighet i utformingen av IoT-sluttprodukter. Den utnytter avansert simulering med maskinlæring, noe som betyr at man skal kunne vite ytelser før maskinvaren lages fysisk. Eller sagt på en annen måte, du lager en digital tvilling før produktet blir fysisk.

Løsningen støtter kravene til 5G, Wi-Fi 6E, LoRaWAN og UWB, samt enheter med flere radioer.

Powered by Labrador CMS