Utlyser konkurranse:

Bærekraftige trådløse prosjekter

Nordic Semiconductor lanserer konkurransen «Connect for Good» for en smartere, mer bærekraftig fremtid.

Publisert Sist oppdatert

Nordic Semiconductor og utviklersamfunnet Wevolver inviterer nå til konkurransen «Connect for Good: Low Power Sustainability Challenge» i samarbeid med Mouser Electronics, Soracom og Crowd Supply.

Konkurranseperioden er frem til 12. oktober. Deltakere oppfordres til å sende inn et prosjekt som bruker laveffekt trådløs teknologi for å løse ulike problemer knyttet til FNs bærekraftsmål, inkludert blant annet ren energi og bærekraftige byer.

De første 100 bidragene vil motta et gratis Nordic Semiconductor nRF9160 Development Kit for laveffekt mobilnettbasert IoT. Vinneren av hovedpremien vil motta:

• Opptil 20.000 USD.

• Ett års abonnement på nRF Cloud Services for opptil 500 enheter.

• Soracom-tilkobling for hver enhet. Soracom er en global leverandør av smart IoT-tilkobling, og tilbyr en skybasert trådløs tjeneste designet spesielt for behovene til tilkoblede enheter.

• Støtte fra Crowd Supply for å få det vinnende designet på markedet. Crowd Supply er en startplattform for åpen maskinvare, hackables og avanserte produkter som omfavner prinsippene for åpent design.

Vinnerdesignet vil være et innovativt produkt som er energieffektivt, bidrar til å bekjempe klimaendringer, beskytter økosystemer eller er fordelaktig for samfunnet, sier salgs- og markedsdirektør Geir Langeland i Nordic Semiconductor.

Hvert prosjekt bør inkludere Nordic Semiconductor nRF9160 DK laveffekt maskinvareplattform som en del av designet. Konkurransen er åpen for alle ingeniører og studenter fra 18 år og oppover, med tilstrekkelig ingeniørevne til å utvikle en fungerende prototype. Bidrag vil bli bedømt basert på den tekniske og kommersielle gjennomførbarheten til løsningen, innovasjonsnivået som vises og den potensielle innvirkningen på de utvalgte FNs bærekraftsmål (mål 7, 11, 13 og 15). Nordic Semiconductor tilbyr også teknisk støtte og opplæring for deltakere, inkludert Nordic Developer Academy, en online læringsplattform og en-til-en teknisk støtte gjennom Nordic DevZone. For mer informasjon om hvordan du deltar, kvalifiseringsregler, bedømmelseskriterier og andre vilkår og betingelser, se nettsiden https://www.wevolver.com/article/connect-for-good-low-power-wireless-sustainability-challenge/.

Vinn utviklingssett fra Nordic Semi!

Registrer deg og få Nyhetsbrev fra Elektronikk to ganger i uken - helt gratis! I tillegg er du med i trekningen om flotte premier fra Nordic Semiconductor. Følg denne linken for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS