MPU for industriell Ethernet

Nye mikroprosessorenheter med støtte for industriell Ethernet, TSN og funksjonell sikkerhet.

Publisert

Renesas Electronics Corporation lanserer nå mikroprosessorenhetene (MPU) RZ/N2L for kommunikasjon over Industrielt Ethernet, som skal gjøre det enkelt å bygge inn nettverksfunksjonalitet i industrielt utstyr og enheter.

RZ/N2L skal ifølge produsenten overholde mange industristandard spesifikasjoner og protokoller for å lette utviklingen av industriautomatiseringsenheter som krever sanntidsfunksjoner.

De nye produktene støtter den stadig mer populære Time-Sensitive Networking (TSN) Ethernet-standarden som sikrer sanntidskommunikasjon. Utstyrt med en integrert TSN-kompatibel 3-porters Gigabit Ethernet-svitsj og en EtherCAT-slavekontroller, støtter de nye enhetene også alle viktige industrielle nettverkskommunikasjonsprotokoller, som EtherCAT, PROFINET RT, EtherNet/IP og OPC UA, samt nye PROFINET IRT.

Ved å bruke RZ/N2L som en følgebrikke som komplementerer verts-CPU, kan kundene legge til industriell Ethernet-funksjonalitet til utstyret uten store endringer i den interne konfigurasjonen. Dette gjør det mulig for kunder å utvikle industrielt utstyr ved å bruke rask og presis synkronisert kontroll for fabrikkautomatisering.

Powered by Labrador CMS