Innvevde systemer:

Verdens minste kant-PC?

AAEON lanserer verdens minste kant-PC med en innebygd Intel Core CPU, nærmere bestemt de next-TGU8-EZBOX.

Publisert Sist oppdatert
de next-TGU8-EZBOX med praktiske I/O-muligheter.

Som oppfølging til suksessen med formfaktoren “de next”, som inkluderte verdens minste enkeltkort datamaskiner basert på prosessorer i Intel Core og AMD Ryzen V2000 seriene, har AAEON kunngjort merkevarens første kantsystem, de next-TGU8-EZBOX.

De next-TGU8-EZBOX gjenspeiler sine banebrytende SBC motstykker, og hevdes å være verdens minste kant-PC med en innebygd Intel Core-prosessor, og som kun måler 95,5 mm x 69,5 mm x 42,5 mm med en kjøleribbe og 95,5 mm x 69,5 mm x 45,4 mm med en aktiv kjøler.

Systemet skal være egnet for kantprosessering og IoT gateway-løsninger, spesielt i scenarier med begrenset plass. Videre vil fordelene som følger med vifteløs varmespredning, som lav støy og beskyttelse mot støv, appellere til kunder både i digital skilting- og industrimarkedet.

Systemet beholder mange av I/O-egenskapene til kortversjonene, inkludert flere høyhastighetsgrensesnitt for ytelse i industrikvalitet. To LAN-porter, som opererer med både 2,5 GbE og GbE hastigheter, er praktisk gruppert sammen med to USB 3.2 Gen 2-porter og en HDMI 1.4b-port for enkel grensesnittilgang under drift.

Med høy båndbredde og effektiv databehandling fins 16 GB innebygd LPDDR4x-systemminne. I tillegg gir de next-TGU8-EZBOX utvidelsesalternativer gjennom en M.2 2280 M-key, som er i stand til å møte kravene til applikasjonslagring. Løsningen tilbyr bred kompatibilitet med operativsystemer, inkludert Windows 10 og Ubuntu 20.04.4 (Kernel 5.13), for enkel integrering i eksisterende IT-infrastrukturer og utviklingsmiljøer.

www.aaeon.com

Powered by Labrador CMS