Mini-PCer:

Liten størrelse og imponerende ytelse

De nye Intel NUC 13 Pro Mini PCer, sett og kort er nå tilgjengelig.

Publisert

Dette melder elektronikkdistributøren Rutronik, som skal ha hele produktserien på lager.

Det som kalles "Next Unit of Computing" av Intel omfatter de nye Intel NUC 13 Pro Mini PCer, sett, og kort, som skal være egnet for en rekke applikasjoner som har behov for å være i drift 24/7.

Mini PCen i det velprøvde 4 x 4 formatet inneholder opp til 14 prosessorkjerner (6P og 8E) med et 64 GB tokanals DDR4-3200 minne og en makshastighet på 2,5 Gb/s med hjelp av Intel i225-LM Ethernet.

For første gang garanterer dessuten Intel 5-års produkttilgjengelighet for å minimere revalideringsbehov, samt 3-års garanti.

Produktserien skal gi en god kombinasjon av ytelse, tilkoblinger og pålitelighet for et bredt spekter av bil-, industri- eller medisinske applikasjoner.

NUC 13 Pro Mini PC-er drives av Intel Core i7, i5 eller i3-prosessorer av 13. generasjon. Det er også spor for en PCIe x4 Gen4 NVMe SSD og et annet minnekort i Mini-PCen. Utvalgte produktlinjer støtter en tredje SSD i tillegg.

I tillegg til den ytelsen til opptil 14 prosessorkjerner, tilbyr i7 1370P-prosessoren også for eksempel 20 tråder, 24 MB Intel Smart Cache og 35 W TDP. I tillegg muliggjør en Intel Ethernet-port raske kablede og trådløse tilkoblinger med opptil 2,5 Gb/s og Intel Wi-Fi 6E (Gig+)1.

Powered by Labrador CMS