Programmering:

Renesas inkluderer MS Visual Studio

Kundene kan nå designe og debugge programvare for alle Renesas´ innvevde prosessorer i VS kode – utfyller Renesas´ egen e2 studio IDE.

Publisert

Renesas Electronics Corporation melder at kunder nå kan bruke Microsoft Visual Studio Code (VS kode) til å programmere hele serien av Renesas mikrokontrollere (MCUer) og mikroprosessorer (MPUer).

Renesas har lagt til verktøyutvidelser for alle sine innvevde prosessorer til Microsoft VS Code website, noe som gjør det mulig for en mengde designere som er vant med det populære Integrated Development Environment (IDE) og kodeeditor å jobbe i deres foretrukne miljø, skriver selskapet i en pressemelding.

Den populære VS Code IDE skal forenkle og akselerere koderedigering på tvers av en rekke plattformer og operativsystemer. Ved å tilby støtte for VS-kode, gjør Renesas nå et stort antall designere i stand til å lage effektive innvevde løsninger med Renesas-komponenter. VS kode-støtte utfyller Renesas' egen kraftige og fleksible e2 studio IDE brukt av tusenvis av designere over hele verden.

Selskapet gjør det dermed mulig for kunder å utvikle og feilsøke innvevd programvare ved å bruke Visual Studio Code for sine 16-bits RL78 og 32-bits RA, RX og RH850 MCUer, samt sine 64-bits RZ MPUer og R-Car familien med systembrikker (SoC). Renesas innvevde prosessorer er rettet mot bilindustrien, IoT, industriell automatisering, husholdningsapparater, helsevesen og andre applikasjoner.

Brukere kan laste ned VS-kode gratis, inkludert tilgang til kildekoden. De kan bruke Github pull request-utvidelsen til å lage et kildelager, og deretter se gjennom og redigere kildekoden ved å bruke VS kode. De kan også bruke utviklende utvidelsesfunksjoner med enkelt brukergrensesnitt eller fleksible kommandogrensesnitt.

Powered by Labrador CMS