Ny In-Circuit Emulator (ICE) lover funksjonsrik programmering og debugging

Microchips MPLAB ICE 4 In-Circuit Emulator er et komplett emulerings-, programmerings- og debuggingssystem med trådløs kommunikasjon, kraftdebugging og sanntids kodeprofilering med bruk av sporing.

Publisert

Microchip lanserer nå MPLAB ICE 4 – neste-generasjon komplette kretsemulator-, debugging- og programmeringsutviklingsverktøy for selskapets PIC og AVR mikrokontrollere (MCUer), dsPIC digitale signalkontrollere (DSCs), og SAM MCUer og mikroprosessorer (MPUer)

Dette er i følge Microchip er dette det raskeste og mest funksjonsrike emulerings- og programmeringsverktøy for deres MCUer og MPUer, med debugging og programmering med det grafiske brukergrensesnittet til MPLAB X Integrated Development Environment (IDE). Kretsemulatoren gir det de kaller en fleksibel utviklingsopplevelse inkludert avanserte debuggingsmuligheter for å skrive energieffektiv kode, kombinert med alle egenskapene som trengs for å redusere debuggingstiden.

Systemet koples til ved bruk av SuperSpeed USB 3.0 eller High-Speed USB 2.0 med mulighet til å gå trådløst med bruk av Ethernet eller Wi-Fi forbindelse.

Maskinvaren i MPLAB ICE 4 er integrert med MPLAB X CI/CD oppsett over Ethernet, noe som skaper en effektiv kombinasjon for maskinvare i sløyfen. Designere kan benytte CI/CD wizard til å sette opp Jenkins og Docker på den nyeste versjonen av MPLAB X IDE v6.00.

Den er utstyrt med kraftdebuggingsmuligheter for å kunne overvåke hvordan energiforbruket henger sammen med kode, ved bruk av MPLAB Data Visualizer. I tillegg kan innvevd-utviklere trekke ut mer av koden ved å bruke to uavhengige strømfølende kanaler med varierende oppløsning, for måling og optimalisering av energiforbruket i et design.

MPLAB ICE 4 In-Circuit Emulator debugger og programmerer alle Microchips MCUer, DSCer og MPUer. Med den nyeste maskinvare, enhetsstøtte for hele kort, funksjoner, pålitelighet og sømløs integrasjon med den nyeste versjonen av MPLAB X IDE v6.00, utgjør den et komplett utviklingssystem. Foruten Microchips proprietære gratisvare, MPLAB X IDE for innvevde applikasjoner, tilbyr selskapet et komplett spekter av gratis, optimaliserende kompilatorer, kompilatorlisenser på profesjonelt nivå, funksjonell sikkerhet-lisenser og kodedekningslisenser for utviklere, heter det i en pressemelding.

MPLAB ICE 4 In-Circuit Emulator DV244140 er tilgjengelig nå og vil koste 1799 dollar, inkludert ett tilbehørsett. Flere tilbehørsett er tilgjengelig.

Powered by Labrador CMS