Embedded World 2023:

Over 200 timer ekspertise venter

Embedded World 14. – 16. mars byr på rikelig med påfyll fra den rene «hvem er hvem» katalogen i bransjen.

Publisert

Electronica 2022 i München har knapt lukket dørene før messearrangørene i Nürnberg er på oss med nytt fra den neste store begivenheten i elektronikkverdenen, med utstilling og et rikt konferanseprogram.

- Under mottoet «innvevd. ansvarlig. bærekraftig.» vil vi i 2023 fokusere på nøkkelspørsmål for fremtiden til innvevd-industrien, sier administrerende direktør for messen, Benedikt Weyerer. Hvor kan innvevde systemer bidra til å gjøre den digitale verden mer bærekraftig og hvordan kan den innvevde industrien operere mer bærekraftig? Hva er problemene som definerer en ansvarlig tilnærming til AI? Hva ligger bak EUs Cyber Resilience Act? Paneldebattene under messen i 2023 forventes å gi materiale for intense diskusjoner.

– Betydningen av innvevde systemer kan knapt overvurderes når det kommer til århundrets tema, nemlig bærekraft, understreker professor dr. ing. Axel Sikora, styreleder for konferansen.

Embedded World-konferansen

Ut fra mer enn 360 innleveringer har programkomitéen samlet 65 økter i ni spor og 19 klasser, noe som betyr at 200 foredragsholdere fra 26 land vil dele sin kunnskap. I tillegg til dokumenterte programpunkter for kunnskapsoverføring, bidrar konferanseprogrammet også til viktige impulser. - På embedded world samler vi de mange forskjellige og fremtidsrettede fasettene ved systemutvikling. For eksempel er forelesningene og timene om «embedded Rust» eller «tinyML» bevis på dette for meg, understreket styreleder Sikora.

De tre hovedforedragene fanger også den moderne tidsånden. Daniel Cooley, CTO for Silicon Labs, vil snakke om "Charting the Connected Future" mens professor dr. ing. Albert Heuberger, fra Fraunhofer IIS, vil ta for seg virkningen av brikkedesign og produksjon på Europas teknologiske suverenitet. Videre vil professor Ali Hessami, styreleder IEEE P7000 Technology Ethics Standard, stille etiske spørsmål knyttet til AI og autonome systemer. Et aktuelt, og svært relevant tema, fordi relatert EU-sertifisering for tiden er under diskusjon.

Mer informasjon her: www.embedded-world.eu

Electronic Displays Conference 2023

Parallelt med Embedded World går også Electronic Displays Conference 2023 (edC).

Fokuset her vil være på teknisk utvikling innen bil- og industriskjermer, grensesnitt, berøring med optisk bonding og mikro-LED. En hovedsesjon som inkluderer analyser av den globale utviklingen i skjermmarkedet vil åpne konferansen. Programmet er lagt opp til å gjenspeile dynamikken i skjermindustrien, heter det.

Mer informasjon her: www.electronic-displays.de

Powered by Labrador CMS