Embedded World går digitalt

Konferansen og messen Embedded World har valgt å gå digitalt neste år. Fem dager er stilt til rådighet, fra 1. til 5. mars 2021. Det som skulle hete «embedded world Conference» og parallellarrangementet «electronic displays Conference», vil bli avholdt som virtuelle formater under navnet «embedded world DIGITAL».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– Tilbakemeldinger fra denne bransjen har vist oss at ønsket om å samhandle og kommunisere med andre fagpersoner og eksperter er sterkt, selv i denne utfordrende tiden. Med beslutningen om å være vert for en digital embedded world 2021, skaper vi nå en nødvendig sikkerhet for utstillere og besøkende. Messen og konferansen vil tilby eksperter fra hele verden til å få og oppleve en profesjonell dialog, sier Benedikt Weyerer, direktør for embedded world, NürnbergMesse.

Embedded world 2021 DIGITAL tilbyr utstillere ikke bare en plattform for bedriftspresentasjoner og produktdemonstrasjoner, men også muligheten til å bli involvert i programmet. Dette inkluderer deltakelse i digitale utstillingsfora og andre interaktive formater som bedriftsspesifikke «konferansebord» eller plass til åpne diskusjoner. I tillegg tilbys en matchmaking-funksjon for å sikre at interesserte finner de rette utstillerne og omvendt. Det digitale formatet tilbyr deltakere over hele verden, f.eks. fra EU, USA, Kina eller Japan, enkel og direkte tilgang til kunnskapsoverføringen fra dette industrisamfunnet, heter det i en pressemelding fredag.

Powered by Labrador CMS