Maritime systemer:

Slanke skjermer og panel-PCer

Samarbeidet mellom ACTE AS og ISIC Systems, søsterselskaper i Lagercrantz Group, blomstrer.

Publisert Sist oppdatert

Flere større og mindre skipsbyggere, systemintegratorer og underleverandører har designet inn ISIC marineskjermer og PCer i sine nybygg, forteller salgsansvarlig Henning Lotterud hos ACTE AS. Og mer kommer:

Nå er SLIM LINE-serien (S-line) monitorer og panel-PC komplett. En helt ny serie med lav vekt, lavt effektforbruk og slankt design som navnet tilsier.

32'' Fra siden kun, 50.9mm

Panel-PC/HMI-paneler kommer i størrelsene 10.1'' og 15.6'' og 24'', samt rene monitor i 10.1'', 15.6'', 22'', 24'', 27'', 32'' og 55''. PCAP-touch er standard på de to minste størrelser, mens det er opsjon på de større modellene.

Eksempelvis er de ytre målene på en 15.6'' kun 378 mm x 233 mm. Med en dybde på kun 43mm og en vekt på kun 2,6kg så er dette noe helt annet en hva marineskjermer pleide å være. 55'' er hele 25kg lettere enn den største konkurrenten i markedet, ifølge Lotterud.

24'', 27'' og 32'' kan også kalibreres for bruk til ECDIS og RADAR

ISIC fra Århus i Danmark leverer DNV-godkjent IT-utstyr som LED-skjermer fra 10,1'' og opp til 55'' i 4:3, 16:9 og 16:10 formater, samt PC og panel-PC. Produktene er produsert og satt sammen i Danmark. Test, kalibrering og ‘burn-in-test’ gjøres ved de samme fasilitetene i Brabrand nær Århus.

ACTE har i tillegg til sin vanlige forretning med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet flere andre vertikaler, som levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder.

Lagercrantz er et børsnotert svensk selskap med omsetning på rundt 7 milliarder svenske kroner. Alle de mer enn 70 bedriftene i eierstrukturen opererer som selvstendige selskaper i Norden og Nord-Europa, og har elektronikk, IT og kommunikasjon som fokusområder.

Powered by Labrador CMS