Utvikling:

Ny utviklingsplattform for i.MX 93

eInfochips lanserer referanse-/utviklingsplattform (RDP) basert på NXP Semiconductors´ i.MX 93 applikasjonsprosessor.

Publisert

Arrow-selskapet eInfochips, som tilbyr produktutvikling og digitaliseringstjenester, kommer i dag med en ny Reference Development Platform (RDP) basert på NXP Semiconductors’ i.MX 93 applikasjonsprosessorer.

- Som en early access partner for NXP i.MX 93 plattformen, er eInfochips glad for å kunne tilby våre kunder en banebrytende referanseutviklingsplattform. Denne plattformen gjør det mulig for kunder på tvers av smarthus, smartbyer og industrielle vertikaler å raskt prototype ideene sine og bringe dem til virkelighet, sier Parag Mehta, sjef for salg og forretningsutvikling hos eInfochips.

Den nevnte applikasjonsprosessoren inkluderer den skalerbare Arm Cortex-A55 Core, som muliggjør effektiv maskinlæringsakselerasjon og avansert sikkerhet med en integrert EdgeLock sikker enklave for å støtte kantprosessering.

Dette settet, som har fått betegnelsen EIC-i.MX93-210, skal gjøre det mulig for utviklere å kickstarte utviklingen i forbindelse med å lage mer kapable høyytelses-, kostnadseffektive og energieffektive maskinlæringsapplikasjoner. Etter hvert som ingeniører går videre i produktutviklingsfasen, kan eInfochips støtte dem i å akselerere tiden til markedet med sin 25-pluss års erfaring med FoU.

eInfochips’ ekspertise spenner over maskinvareutvikling, fastvare, kant-AI-aktivering, ende-til-ende-design og produksjon.

Powered by Labrador CMS