Microchip

Ny Arm-basert mikrokontroller gjør det enklere å integrere Bluetooth LE

Den nye PIC32CX-BZ2 MCU-familien fra Microchip kommer med innebygd Bluetooth Low Energy og andre trådløse funksjoner med høy analog ytelse og omfattende designstøtte.

Publisert

Microchip Technology introduserer nå sin første Arm Cortex-M4F-baserte PIC mikrokontroller-(MCU) familie, som i følge selskapet løser designutfordringen knyttet til trådløs kommunikasjon ved å integrere Bluetooth Low Energy funksjonalitet direkte i en av systemets mest grunnleggende komponenter, støttet av et av bransjens mest omfattende utvikler-økosystemer.

Microchips PIC32CX-BZ2-familie inkluderer System-on-Chip (SoC)-komponenter så vel som RF-klare moduler, sertifisert etter globale standarder. I tillegg til Bluetooth Low Energy-funksjonalitet inkluderer familien Zigbee-stakker og Over the Air (OTA) oppdateringsmuligheter. Maskinvarefunksjoner inkluderer en 12-bits analog til digital omformer (ADC), flere timere/tellere for styrekanaler (TCC), en innebygd krypteringsmotor og et bredt sett med grensesnitt for berøring, CAN, sensor, skjerm og andre periferikretser. Familiens 1 MB Flash-minne støtter store applikasjoner, trådløse multiprotokollstakker og OTA-oppdateringer. AEC-Q100 Grade 1 (125 °C)-kvalifiserte pakker forenkler integrering av trådløs kommunikasjon ytterligere der svært robuste løsninger kreves.

Utvikling kan gjøres gjennom Microchips MPLAB Harmony 32-bits rammeverk for innvevd programvareutvikling. Integrasjon med MPLAB Code Configurator gjør det mulig for utviklere å raskt komme i gang med prototyping ved å bruke dra-og-slipp automatisk kodegenerering. Tallrike eksempler på applikasjonskode ligger på GitHub og er lenket gjennom MPLAB Code Configurator og MPLAB Discover. RF-design med PIC32CX-BZ2 SoCs er forenklet med økosystemets chip-down referansedesignpakker og trådløse designsjekktjenester. Kunder med liten eller ingen RF-ekspertise kan dra nytte av Microchips WBZ451-moduler som er forhåndssertifisert i henhold til flere globale standarder og forskrifter og har et optimalisert innebygd RF-design.

I tillegg til MPLAB Code Configurator inkluderer MPLAB Harmony v3-rammeverket en rekke andre verktøy og et økosystem av debuggere, programmerere, virtuelle sniffere og kompilatorer. Annen støtte inkluderer GitHub-demoapplikasjoner og -dokumentasjon, trådløse designsjekktjenester og byggeblokker som leder utviklere gjennom alle trinnene i applikasjonsutviklingsprosessen. PIC32CX-BZ2-familien støttes av PIC32CX-BZ2 og WBZ451 Curiosity Development Board.

PIC32CX-ZB2 familien er på lager og tilgjengelig nå. Systembrikkene PIC32CX1012BZ25048-I og PIC32CX1012BZ25048-E leveres i 7 x 7 mm 48 Quad-Flat No-leads (QFN) pakker. Modulene WBZ451PE-I og WBZ451UE-I kommer med henholdsvis en innebygd mønsterkort-antenne og en U.FL kontakt for ekstern antenne.

Powered by Labrador CMS