Minneteknologi:

UFS 4.0 kontroller

Silicon Motion lanserer 6 nm UFS 4.0 kontroller for AI smarttelefoner, kantprosessering og bilapplikasjoner.

Publisert

Silicon Motion Technology Corporation, som bl.a. har spesialisert seg på NAND-flashkontrollere for solid-state lagringsenheter, introduserte i dag sin UFS (Universal Flash Storage) 4.0-kontroller, SM2756, som flaggskipet i det de mener er bransjens bredeste handelsportefølje av UFS-kontrollerløsninger. Disse er utviklet med hensyn på de økende kravene til AI-drevne smarttelefoner, så vel som andre høyytelsesapplikasjoner, inkludert bilindustrien og kantprosessering.

Selskapet har også lagt til en ny, andre-generasjon SM2753 UFS3.1 kontroller for å utvide sin portefølje av kontrollere som nå støtter UFS4.0 til UFS2.2 standarder. Silicon Motions UFS-portefølje støtter nå de fleste typer NAND-flash, inkludert neste generasjons høyhastighets 3D TLC og QLC NAND.

Den nye SM2756 UFS 4.0-kontrollerløsningen er bygget på ledende 6nm EUV-teknologi og bruker MIPI M-PHY laveffektarkitektur, og skal gi den riktige balansen mellom høy ytelse og strømeffektivitet for å muliggjøre dagens kontinuerlige databehandlingsbehov i avanserte enheter.

SM2756 oppnår sekvensiell leseytelse som overstiger 4300 MB/s og sekvensielle skrivehastigheter på over 4000 MB/s og støtter det bredeste utvalget av 3D TLC og QLC NAND-flash med tettheter på opptil 2TB.

Den nye andre generasjons SM2753 UFS 3.1-kontrollerløsningen har en høyhastighets seriell-link-basert MIPI M-PHY HS-Gear4 x 2 bane og SCSI-arkitekturmodell (SAM) som muliggjør høy ytelse. Som etterfølger av selskapets SM2754 UFS3-kontroller, har SM2753 enkeltkanaldesign som tilbyr en sekvensiell leseytelse på 2150MB/s og sekvensiell skriveytelse på 1900MB/s ved bruk av neste generasjons 3D TLC og QLC NAND for å adressere det økende UFS3-markedet for mainstream og premium mobiltelefoner, IOT og bilapplikasjoner.

Powered by Labrador CMS