MCU med sikkerhetsmodul:

Mikrokontroller skal gi sikrere enheter

Ny 32-Bit MCU med innvevd maskinvarebasert sikkerhetsmodul for å beskytte industrielle- og forbrukerapplikasjoner.

Publisert

Designere av industri- og forbrukerapplikasjoner må i stadig større grad vurdere å implementere sikkerhetsfunksjoner i deres enheter under utviklingsprosessen, ettersom sikkerhetstrusler utvikler seg og blir mer sofistikerte. For å gjøre designere i stand til å integrere sikkerhet i sine applikasjoner på en enkel måte, lanserer Microchip Technology i dag en ny familie med PIC32CZ CA 32-bit mikrokontrollere med en 300 MHz Arm Cortex-M7 prosessor, en integrert Hardware Security Module (HSM), og et stort spekter av kommunikasjons- og Flashminne-opsjoner for ekstra fleksibilitet.

Den nye familien med PIC32CZ CA komponenter inkluderer PIC32CZ CA90 med en HSM, eller PIC32CZ CA80 uten integrert HSM. HSM i PIC32CZ CA90 er en monolittisk løsning som ivaretar avansert sikkerhet for industri- og forbrukerapplikasjoner. HSM opererer som et sikkert undersystem med en separat MCU om bord, som kjører fastvare- og sikkerhetsfunksjonene inkludert maskinvarebasert sikker oppstart, nøkkellagring, kryptografisk akselerasjon, sann tilfeldig tallgenerator med mer.

For produkter som krever ekstra sikkerhet, er fabrikkprovisjonering tilgjengelig på PIC32CZ CA90, som ved ferdigstillelse gir kundene forhåndsinnstilte komponenter, klare til å bli implementert. Microchips Trust Platform Development Suite er et egenutviklet, sikkert provisjoneringsverktøy som muliggjør en sikker forsyningskjedekanal i stor skala eller i lavvolumsproduksjon.

– PIC32CZ CA mikrokontrollere gjør det enklere for kundene våre å implementere innvevde sikkerhetsfunksjoner i designet deres, sier Rod Drake, konserndirektør for Microchips MCU32-forretningsenhet. – Dette er ekstremt allsidige MCUer med mulighet for fabrikkprovisjonering ved lavvolumproduksjon, og andre kundespesifiserte konfigurasjoner, som kommunikasjon og minne, for å passe mange forskjellige behov, legger han til.

PIC32CZ CA MCUene kan konfigureres ved hjelp av en lang rekke kommunikasjonsmuligheter, inkludert USART/UART, I2C, SPI, CAN FD, høyhastighets USB og Gigabit Ethernet. Ethernet-alternativet inkluderer Audio Video Bridging (AVB) og Precision Time Protocol (PTP) basert på IEEE 1588-standarden.

Komponentene støttes av PIC32CZ CA90 Curiosity Ultra Development Board, PIC32CZ CA80 Curiosity Ultra Development Board og MPLAB Harmony v3 for å teste, programmere og debugge under designfasen.

Powered by Labrador CMS