Kvantedrevet cybersikkerhet

To selskaper går sammen om å levere ende-til-ende cybersikkerhet basert på nye prinsipper.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Silex Insight, som utvikler sikkerhetsrelaterte innvevde IP-kjerner, slår seg sammen med Crypto Quantique, en spesialist innen såkalt kvantedrevet cybersikkerhet for IoT, for å skape en ny, gjennomgående IoT sikkerhetsløsning.

Samarbeidet innebører bl.a. at eSecure, Silex Insights Root-of-Trust IP modul for systembrikker (SoC), kundespesifiserte kretser (ASIC) og feltprogrammerbare portmatriser (FPGA), vil bli tilbudt i sammenheng med Crypto Quantiques universelle IoT sikkerhetsplattform, QuarkLink.

Tilbyr gjennomgående IoT-sikkerhet.

eSecure er en skalerbar og fleksibel sikkerhetsrelatert maskinvare-IP som skal være i samsvar med de vanligste bransjestandardene, inkludert NIST. Funksjonene inkluderer sikker oppstart, systemintegritet ved å sikre kjøring av godkjent programvare, enhetsautentisering, kryptografisk akselerasjon, og generering og lagring av sikre nøkler og hemmelig informasjon.

QuarkLink supplerer eSecure med klargjøring av sikker fastvare og kryptografiske nøkler, automatisk sikker integrering til hvilken som helst plattform eller flere plattformer samtidig, og omfattende sikkerhetsovervåking som inkluderer fastvarekryptering, signering og sikre oppdateringer via luft (OTA), og sertifikat- og nøkkelfornyelse samt tilbakekalling. QuarkLink støtter AWS, Microsoft og Mosquito cloud-tjenester, og mer er i vente.

Kombinasjonen av eSecure og QuarkLink skal muliggjøre rask, automatisert og sikker «onboarding» av IoT-endepunktenheter til skybaserte eller interne servere uten å involvere andre parter. Uten krav til sikkerhetskompetanse, vil brukere kunne anvende QuarkLinks kryptografiske API-er for å trygt koble tusenvis av enheter til tjenester med bare noen få tastetrykk, og samtidig være trygg på at enhetene og dataene deres er beskyttet mot angrep, heter det.

 

Powered by Labrador CMS