Embedded World 2024:

Alle vinnerne samlet under embedded award seremonien.

Prisvinnerne på EW 2024

Under Embedded World 2024 som foregår i Nürnberg denne uken, ble det delt ut en rekke priser, både til etablerte og mer ferske bedrifter.

Publisert

«Fremragende innovasjoner innen teknologi for innvevde systemer» ble hedret på messen og konferansen Embedded World 2024. Årets prisvinnere inkluderte ikke bare veletablerte selskaper, men start-ups mottok også den ettertraktede prisen.

– Innovasjon er mulig på alle områder av den innvevde industrien, og i alle typer selskaper. Etablerte selskaper «kan» innovere, som vinnere av prisen i kategoriene Embedded Vision, Hardware, Software, Safety & Security, Tools og SoC /IP/IC Design har tydelig vist, sa en engasjert professor Axel Sikora, styreleder for Embedded World.

Det er spesielt gledelig at embedded-prisen også gikk til oppstartsbedrifter i to kategorier, noe som igjen viser deres innovative styrke, mener han.

Fra de mer enn 100 bidragene valgte en jury på fem medlemmer først tre nominerte i hver kategori av prisen. For første gang ble medlemmer av hele økosystemet innen innvevde systemer invitert til å stemme på deres favorittinnovasjon blant de nominerte produktene og tjenestene, og dermed belønne dem med «community choice»-prisen.

Her er vinnerne av de ulike kategoriene under «Embedded award 2024». Detaljert informasjon om de ulike produktene finner du i en lenke nederst:

Artificial Intelligence

 Voltai – Voltai 

Hardware 

Ambiq – Apollo510 MCU 

Embedded Vision 

LIPS Coporation – LIPSedge S-Series High-Resolution 3D Stereo Camera with Edge-AI Enabled 

Safety & Security 

Codasip – Codasip CHERI Technology 

SoC/IP/IC Design 

Analog Devices Ltd. – MAX40109 Pressure Sensor System on Chip with Single Flow Calibration 

Software 

Real-Time Innovations (RTI) RTI Connext Drive 3.0 

Startup 

Embedd – Embedd AI Datasheet Analysis and Automated Driver Generation 

Tools 

TARA Systems GmbH – Embedded Wizard

community choice award 2024

STMicroelectronics – ST87M01 

 

Mer informasjon om vinnerne her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS