Industriell elektronikk:

PC for «Gulv-til-sky»

Kompakt industri-PC (IPC) med forhåndsinstallert Movicon-programvare og IIoT-plattformen PACEdge leverer databehandling med høy ytelse for datavisualisering.

Publisert

Emerson har i dag presentert nye PACSystems IPC 2010 kompakt industri-PC (IPC): En robust industri-PC som er utviklet for å håndtere en rekke ulike løsninger for automatisering av maskinproduksjon og stykkproduksjon. 

Den nye løsningen er utviklet for produksjonssteder og OEM-maskinkonstruktører som trenger en robust, kompakt og pålitelig IPC for å kostnadseffektivt støtte det industrielle Internet of Things (IIoT) og andre initiativer for digital transformasjon. 

IPC 2010 gjør dette med forhåndsinstallasjon av den industrielle PACEdge og elementer av Movicon.NExT SCADA-programvare som gjør det mulig for brukere å raskt kjøre programmer med nettleserbasert konfigurasjon. 

Funksjoner som holder programvareplattformen oppdatert og passivt vedlikeholdt er inkludert for å minimere arbeidet for brukere, samtidig som påliteligheten maksimeres. 

– Mange kunder som er en del av digital transformasjon, vil starte med små tiltak, og søker trygghet og verdi fra kantprosessering, forteller William Paczkowski, produktansvarlig for IPC 2010 for Emersons virksomhet innen industriautomatisering. – IPC 2010 er spesielt utviklet som en bruksklar og økonomisk løsning, slik at de kan komme i gang på en rask og kostnadseffektiv måte.

IPCen kjører en industriell versjon av Linux, inkluderer seriell og Ethernet-tilkobling, og kan brukes som en kommunikasjonsgateway i en rekke forskjellige topologier, samt samtidig eller separat som en Edge computer. Brukere kan bruke IPC 2010 som en fleksibel protokollomformer – samt til mange andre behandlingsfunksjoner – til mange bruksområder, deriblant IIoT, Edge computer, OT/IT-konvergens, HMI-visualisering, SCADA og digital transformasjon. 

Både maskin- og programvaren er utviklet for å kunne tilpasses, samt være universell og skalerbar, noe som skaper en standardisert og helhetlig brukeropplevelse som er brukervennlig, kraftig og støttes av Emersons livssyklustjenester. IPC 2010 med kompakt formfaktor har det bredeste driftstemperaturområdet av alle industri-PC-er med passiv kjøling, med et lavt strømforbruk på bare fire watt og et robust hus som gjør at den kan installeres hvor som helst. 

Løsningen er uten årlige lisenskostnader eller kostnader for generelle oppdateringer og cybersikkerhetsoppdateringer. Ytterligere funksjoner som Movicon Connext eller WebHMI kan til enhver tid aktiveres eller legges til. 

Emerson utvider allerede IPC 2010 til en rekke større tilbud for lekkasjeregistrering, overvåkning av komprimert luft, doseringssystemer, skyaktiveringstjenester og andre pakkeløsninger. 

Powered by Labrador CMS