Industri-PC:

Front.
Bakside med 6 kommunikasjonsporter.

Bygget for tøffe miljøer

AAEON lanserer i dag BOXER-6617-ADN, en innebygd industri-PC de beskriver som robust og energieffektiv med valg mellom Intel Core i3-N305 , Intel Atom x7211E og Intel Prosessor N-serie prosessorer (tidligere Alder Lake-N).

Publisert

BOXER-6617-ADN er tilgjengelig i modeller med opptil Intel Core i3-N305 prosessor SKU, og drar fordel av opptil 8 kjerner og 8 tråder med datakraft med den ekstremt effektive 15W prosessoren.

Utstyrt med opptil 32 GB SODIMM-basert DDR5-minne med høy båndbredde, passer PC-ens I/O til applikasjoner som krever høyhastighetskommunikasjon med eksterne enheter, som AMR, smart by og CNC-utstyrsløsninger. For å gjøre det har BOXER-6617-ADN seks DB-9-porter som tilbyr RS-232/422/485-funksjonalitet, sammen med dobbel 2,5 GbE LAN, dobbel HDMI og en 10-pinners terminalblokk for tilkobling av eksterne enheter og kommunikasjonsprotokoller som er spesielt egnet til bruk som industriell maskinkontroller.

I tillegg til det fleksible minnet og kablede tilkoblingsmuligheter, er maskinvaren laget for tøff industriell bruk, med det vifteløse huset som kan operere i temperaturer fra -20 °C til 70 °C. Systemet har også et bredt 9V ~ 36V DC inngangsområde med kretsbeskyttelse, og er konstruert for å tåle høye nivåer av vibrasjoner og støt.

Ved å bruke SSD-basert lagring gjennom en 2,5" SATA HDD og et M.2 2280 M-Key-spor, gir BOXER-6617-ADN mer fleksibilitet for utvidelse for lagringstunge applikasjoner. Dessuten M.2 E- og B-Key-spor støtter 5G, Wi-Fi og LTE-tilkobling for kant-til-sky-datautveksling og trådløs kommunikasjon med industrimaskiner.

Powered by Labrador CMS