Vedlikeholdstjenester:

Konsolidering innen vedlikehold, reparasjon og drift

RS Group introduserer RS Integrated Supply, en konsolidering av IESA og Synovos, for å skape én enkelt bedriftsløsning for MRO-forsyningskjeden.

Publisert

RS Group plc kunngjorde i dag sammenslåingen av forsyningskjedeløsningene for vedlikehold, reparasjon og drift (MRO) til ett enkelt varemerke, RS Integrated Supply.

For IESA og Synovos, som tidligere har operert under to separate varemerker, markerer overgangen til RS Integrated Supply det første trinnet i konsernets overgang til konsolidering av varemerkene sine under én enkelt, sterk RS-identitet, for å levere global effektivitet, bærekraftig verdi og skalerbarhet til interessentene.

RS Integrated Supply tilbyr lageradministrasjon og innkjøpstjenester fra tredjeparter, som driver bærekraftig produktivitet og pålitelighet for MRO-forsyningskjeder. Gjennom global drift gir RS Integrated Supply tjenester til industriorganisasjoner med flere anlegg over hele Nord-Amerika, Storbritannia, Europa og andre globale markeder. Selskapet har kontorer i Warrington i Storbritannia og Radnor i Pennsylvania.

Innkjøps- og lagerløsninger er basert på avanserte proprietære digitale plattformer som konsoliderer informasjon og driver forbedring. Standardisert teknologi, plattformintegrering og strømlinjeformede tjenester forbedrer tilgangen og effektiviteten, og sikrer konsekvent kvalitet på tvers av globale organisasjoner. Plattformen leverer prediktiv intelligens i tillegg til historiske data, der rapportering og innsikt gis via datainnsamling, opprydding og standardisering.

Driftsdyktighet, bærekraft og kontinuerlig forbedring skal være innebygd i alle prosesser og tjenester, og optimaliserer ende-til-ende-forsyningskjeden og forholdet mellom vedlikeholdsdata, varelager, innkjøp og forbruksmønstre.

- Overgangen til RS Integrated Supply bringer den kombinerte verdien av IESA og Synovos MRO-løsninger til organisasjoner over hele verden, kommenterte Debbie Bowring, president i RS Integrated Supply. - Som et globalt varemerke, tilbyr de digitalt tilgjengelige innkjøps- og lagerløsningene og tekniske ferdighetene enestående pålitelighet, konsolidering, standardisering og totalkostnadseffektivitet på tvers av hele forsyningskjeden.

Powered by Labrador CMS