Innvevde systemer:

Kraftig vifteløs datamaskin

Kompakt datamaskin for kiosk- og robotikkanvendelser.

Publisert
ARK-3533.

Advantech lanserer nå ARK-3533, en kompakt vifteløs kant-datamaskin som skal være skreddersydd for kiosk- og robotikkanvendelser, samt andre intelligente styreapplikasjoner.

ARK-3533 drives av 12. og 13. generasjons Intel Core i3/i5/i7/i9 35W stasjonære prosessorer, og skal tilby bordmaskin-sammenlignbar datakraft i en formfaktor som er en tiendedel av størrelsen (200 x 75 x 215 mm / 7,87 x 2,95 x 8,46 tommer) av et ATX-tårn.

Enheten støtter 9~36 VDC strøminngang og har et støtsikkert design som også tåler temperaturer fra -20~60°C (-4~140°F).

Den tilrettelegger enkelt for robotikk og intelligent kontrolladministrasjon gjennom sin rekke med allsidige I/O-er, som gir plass til tilkobling for over 24 enheter. I tillegg integreres enheten sømløst med Windows- og Linux-systemer, og henvender seg til en rekke ulike bransjer med sin robuste ytelse og robuste funksjoner.

En funksjon verdt å merke seg er dens kompatibilitet med Advantech robotics SDK, som gir et samlet rammeverk som effektiviserer utvikling, distribusjon og administrasjon av ROS-systemer sammen med forhåndsvaliderte perifere sensorer. Dette forbedrer ARK-3533s tilpasningsevne ytterligere på tvers av ulike applikasjoner, noe som skal gjøre den til en egnet løsning for krevende industrielle behov.

Powered by Labrador CMS