Innvevde systemer:

Bakside

Boks-PC med Jetson Orin NX

AAEONs BOXER-8651AI skal utnytte kraften til NVIDIA Jetson Orin NX i en kompakt, robust PC-formfaktor.

Publisert

AAEON har lansert BOXER-8651AI, et kompakt vifteløst innebygd AI-system drevet av NVIDIA Jetson Orin NX-modulen.

Følgelig drar enheten fordel av modulens NVIDIA Ampere-arkitekturbaserte GPU, med 1024 CUDA og 32 Tensor kjerner, sammen med støtte for NVIDIA JetPack 5.0 og nyere for å gi brukere akselerert grafikk, databehandling og bildeklassifisering.

Frontside.

Med et vifteløst chassis som kun måler 105 mm x 90 mm x 52 mm, beskrives den nye boks-PCen som en ekstremt liten løsning som rommer et tett utvalg av grensesnitt, inkludert DB-9 og DB-15-porter for RS-232 (Rx/Tx/CTS/RTS) )/RS-485, CANBus og DIO funksjoner. I tillegg har enheten HDMI 2.1-skjermutgang, GbE LAN og en rekke USB Type-A-porter, som støtter både USB 3.2 Gen 2 og USB 2.0 funksjonalitet.

Til tross for at den inneholder så kraftig AI-ytelse i forhold til sin størrelse, er enheten bygget for å fungere under tøffe forhold, og kan vise til et temperaturområde på -15°C til 55°C (-5°F til 131°F) sammen med funksjoner for støt- og vibrasjonsmotstand. Følgelig er PC-en egnet for veggmontert implementering på tvers av en rekke miljøer.

For lagring tilbyr systemet et M.2 3052 B-Key spor for å romme M.2 2242 B+M Key SSDer og et M.2 2230 E-Key spor, som sikrer at brukere kan dra full nytte av NVIDIA JetPack 5.0-programvarestakk. Alternativt gir disse utvidelsesalternativene støtte for tilleggsmoduler for å lette trådløs kommunikasjon, for eksempel 5G, Wi-Fi og Bluetooth.

Powered by Labrador CMS