Luftfoto fra HxGN Content Program er blitt gjort fritt tilgjengelig for strømming i 90 dager for å støtte de som kartlegger COVID-19-utbruddet.

Gjør geodata tilgjengelig for kartlegging av COVID-19

Svenske Hexagons divisjon Geosystems kunngjorde i dag at HxGN Content Program gjør sitt luftfoto-bibliotek i hele USA og Europa fritt tilgjengelig for alle offentlige etater og ideelle organisasjoner som håndterer COVID-19-utbruddet .

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

De ortorifiserte (ortofoto) høyoppløsningsbildene kan brukes av første respondere, helseavdelinger og GIS-fagfolk for å vurdere spredningen av viruset, visualisere omfanget av de berørte områdene, planlegge koordinasjonsinnsats og forbedre responsene. Bildene er også nødvendig for å lage kart, spatielle dataprodukter og geo-informasjon for de som responderer på nasjonale nødsituasjoner. Hexagon vil gjøre dataene tilgjengelige i 90 dager gjennom WMS/WMTS-protokoller direkte i all GIS- eller bedriftsapplikasjon inkludert Esri, MapInfo og Global Mapper, og trenger ikke noen ekstra programvare.

– Når vi alle går gjennom disse usikre tidene, holder vi dem som er direkte berørt av viruset i tankene, fra familie og venner til kolleger og naboer til partnere og kunder, sier John Welter, president, Geospatial Content Solutions, Hexagons Geosystems divisjon. – Ved å gjøre disse nøyaktige luftfotoene tilgjengelig, er det vårt håp at det vil bli brukt som en viktig kilde til informasjon for effektiv respons fra myndigheter og andre som jobber for å isolere og behandle viruset.

For de som ønsker å strømme bilder fra HxGN Content Program som støtte for COVID-19 respons, kan kontakte info.content@hexagon.com.

 

Powered by Labrador CMS