TE Connectivity kjøper miniatyr relé produktlinje fra Phoenix Contact

TE Connectivity (TE) har kjøpt det kraftstyrte smale sikkerhetsreléet (NSR) elementær reléteknologi fra Phoenix Contact som del av en langsiktig partnerskapsavtale.

Publisert Sist oppdatert

Oppkjøpet betyr at TE vil få et enpolet, kraftstyrt relé i sin portefølje for fabrikkautomatisering, heis- og jernbanemarkeder. Som en del av avtalen vil TE påta seg ansvaret for produksjon og markedsføring av NSR-elementreléene. Det vil også støtte TEs fokus på å bringe miniatyriserte løsninger og avansert sikkerhetsteknologi til markedet, spesielt innen robotstyring, programmerbar logisk styring, heis- og servodriver-applikasjoner, heter det i en felles pressemelding fra selskapene.

– Når industrien fortsetter å skifte mot mer avanserte automatiseringsteknologier, har operatørsikkerhet blitt et av de mest kritiske problemene våre kunder står overfor i dag, sier Vish Ananthan, daglig leder for TEs industrielle virksomhet. – Når mennesker er involvert, må utstyr fungere hver gang, uten restriksjoner på funksjonell sikkerhet. Tillegget av NSR-produktlinjen understreker vår forpliktelse til dette vitale behovet og til å gi sårt tiltrengte plassbesparelser ettersom kundene våre håndterer den dramatiske økningen av signal, kraft og data i det moderne produksjonsmiljøet.

I 2015 satte Phoenix Contact en ny standard i sikkerhetsrelémarkedet med sin PSRmini-produktportefølje. Selskapet utviklet og produsert det kraftstyrte NSR elementærreléet, et av de mest kompakte reléene i sitt slag på markedet. For å oppnå dette nivået av miniatyrisering, utviklet de metoder og teknologier i både produktutvikling og produksjonsprosesser.

Ulrich Leidecker, medlem av Phoenix Contacts styre og president for divisjonen Industry Management and Automation (IMA), legger til: – Vi er sikre på at denne avtalen med TE Connectivity vil være et grunnlag for en vellykket global markedsføring av NSR. Med deres ekspertise innen utvikling, produksjon og distribusjon vil NSR-teknologien løftes til et høyere nivå og utvikle flere markeder. Vi ser frem til utvidelsen av dette langsiktige partnerskapet, som er et viktig element i vår sikkerhetsreléstrategi.

Powered by Labrador CMS