Autonome ladesystemer:

Ladeløsninger til Nord-Amerika

Zinus ekspanderer til Nord-Amerika gjennom partnerskap.

Publisert Sist oppdatert

Zinus leverer teknologi for landstrøm og autonome løsninger, og kunngjør nå sin aller første kontrakt i Nord-Amerika. Selskapet har inngått et samarbeid med Seaspan Ferries for å tilby toppmoderne ladeløsninger i British Columbia.

- Zinus er begeistret for å ekspandere inn på det nordamerikanske markedet med denne ordren, da det markerer et lovende skritt mot en fremtid med bærekraftig og effektiv sjøtransport i regionen. Dette samarbeidet mellom Zinus og Seaspan Ferries viser potensialet for innovasjon og vekst i bransjen, da begge selskaper deler en forpliktelse til å levere miljøbevisste, banebrytende løsninger, uttaler Tore Martin Svanheld i Zinus.

Kontrakten med Seaspan Ferries inkluderer levering av tre Zinus autonome ladetilkoblinger, bestående av tre ZPP700 ladetårn som plasseres på kai og tre SWC100 ladetilkoblinger om bord i fergene. Denne avanserte teknologien vil muliggjøre rask og autonom tilkobling til landstrøm for å lette høyeffekts landstrømlading av hybridflåtens ombord energilagringssystemer.

- Dette er en spesielt viktig ordre for Zinus, da vi fortsetter å utvide våre løsninger globalt. Vi er beæret over å ha blitt valgt av Seaspan for å støtte deres operasjoner i Nord-Amerika og ser frem til et varig partnerskap, sier Ronny Olson, salgsdirektør i Zinus.

Powered by Labrador CMS