1 kW kraftforsyning med høy peakeffekt

Cosel lanserer 1 kW kraftforsyning i åpen ramme med hele 330% peakeffekt, rettet mot medisinske og industrielle applikasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

COSEL Co, Ltd har tatt frem en serie med 1.000 W friluftkjølte kraftforsyninger, AEA1000F. Med tanke på krevende applikasjoner, skal AEA1000F være i stand til å levere 330% peakeffekt i en periode på opp til 3.000 millisekunder.

Enheten er utformet for applikasjoner som krever et høyt sikkerhetsnivå, og er sertifisert i henhold til EN62477-1 (OVC III) standarden for industrielle applikasjoner, og er godkjent i samsvar med ANSI/AAMI ES60601-1 og EN60601-1, 3. utgave for medisinske anvendelser. AEA1000F er egnet for Body Floating (BF) applikasjoner og kompatibel med sikkerhetskravene for 2MOPP (IN/OUT) og 1MOPP (OUT/FG). Utformingen av AEA1000F er optimalisert for friluftskonveksjon, noe som gjør serien egnet for bruk i utstyr som anvendes i lavstøyområder.

– Med de stadig økende nivåene av automatisering i industrielle og medisinske applikasjoner, må strømforsyninger kunne levere ekstra kraft i perioder med høy aktivitet når det kreves av dynamiske belastninger, for eksempel motoroppstart. For å tilfredsstille og opprettholde slike forhold må strømforsyningen utformes med et høyt dynamisk kontrollnivå og et effekttrinn som er i stand til å opprettholde repeterende toppbelastninger, skriver Cosel i en pressemelding i dag.

Industrielle applikasjoner krever nå effektive strømforsyninger som er i stand til å fungere i forskjellige miljøer med høyt sikkerhetsnivå. AEA1000F er sertifisert i henhold til EN62477-1 Over Voltage Category Three (OVC III), noe som betyr at sluttutstyr som drives av produktene, kan kobles direkte til hovedfordelingspanelet uten å legge til et ekstra isolasjonsnivå. Dette forenkler systemdesignerens oppgave, reduserer kostnadene og garanterer det høyeste effektivitetsnivået.

Med tanke på medisinske applikasjoner samsvarer inngangs- til utgangsisolasjonen i AEA1000F med 2MOPP, dens inngang til jord med 1MOPP, og utgang til jord med 1MOPP, hvilket gjør produktet egnet for Body Floating (BF) applikasjoner. Enhetene er godkjente i henhold til ANSI/AAMI ES60601-1 og EN60601-1, 3. utgave.

AEA1000F har en inngangs- til utgangsisolasjon på 4.000 VAC, inngang til jord (FG) på 2.000 VAC og utgang til jord (FG) på 1.500 VAC.

For ytterligere effekt kan AEA1000F koples i parallell, opp til seks enheter. I parallellmodus kan slave-enhetene, ved å justere utgangsspenningen på masterenheten, enkelt justere deres utgangsspenning til samme verdi.

AEA1000F er optimalisert for konveksjonskjøling og kan driftes i omgivelsestemperaturer fra -20 til +70 grader Celsius. Avhengig av sammenstillingsmetoden og ventilasjonen som anvendes i det ferdige utstyret, kan en degradering oppstå, som spesifisert i den tekniske dokumentasjonen.  

I sin åpne ramme måler AEA1000F 50 x 127 x 228,6 mm (1,97 x 5 x 9 tommer) og veier maks 1,5 kg.

For å ivareta spesifikke behov er det tilgjengelig en rekke opsjoner, slik som belegg (C), ekstra deksel (N), vertikalposisjonert skrue på terminalblokk (T), terminalblokk endret til en kontakt (J), utvidete egenskaper: Ekstrautganger (AUX1 12V1A), (AUX2 5V1A), Fjernstyrt ON/OFF og alarm (R3), UL508 sertifisering (T5), overstrømbeskyttelsesmodus endret fra hikkemodus til nedstenging (P5).

AEA-serien er egnet for et stort spekter av applikasjoner, slik som roboter og robotikk, infusjonspumper, respiratorer, aktuatorer, prosesstyring, radio- og overføringsutstyr, samt nødsignalering.

Powered by Labrador CMS