Integrasjon uten mye koding

En ny versjon av FabEagle Connect skal forbinde fabrikkgulv og IT takket være en lavkodetilnærming, selv uten programmeringskunnskap.

Publisert

Takket være en webklient med en lavkodetilnærming skal den nyeste versjonen av integrasjonsløsningen FabEagle Connect nå også støtte grupper med begrenset programmeringserfaring.

Den åpne og fleksible integrasjonsløsningen FabEagle Connect skal implementere pålitelig nettverksbygging av ulike grensesnitt for maskiner og linjer i produksjonsmiljøer med IT-systemer, ifølge leverandøren Kontron. I gjeldende versjon 2 er en nettklient lagt til FabEagle Connect for enkel konfigurasjon av eksisterende grensesnitt. Disse leveres i form av komponenter som muliggjør enkel konfigurering av standardiserte grensesnitt som OPC UA, REST, TCP IP eller MQTT i forbindelse med dialoger.

Ingen programmering skal være nødvendig for å koble til standard datagrensesnitt. Dette sparer tid og penger under integrasjon, forenkler oppsett av nye grensesnitt og muliggjør effektivt vedlikehold og utvidelse, hevder leverandøren.

Samtidig får brukergrupper som så langt har begrenset erfaring med programmering også mulighet til å transparent integrere fabrikkgulvet sitt i IT-verdenen og sikre pålitelig sanntidsdatautveksling mellom systemene.

Med sikte på en fremtidssikker og utvidbar løsning, beholder den nye versjonen av FabEagle Connect naturligvis muligheten til å programmere egne grensesnitt og logikkomponenter under C#, får vi opplyst.

Powered by Labrador CMS