Grønne industrielle gatewayer

Advantechs nye industrielle kommunikasjonsgatewayer hevdes å være banebrytende i arbeidet for grønn energi.

Publisert Sist oppdatert
Modellene skal ha teknologi og robuste funksjoner som er skreddersydde for produksjon av grønn energi.

Advantech lanserer i disse dager sin nyeste serie med industrielle kommunikasjonsgatewayer, som skal være skreddersydd for å tilpasses stadig nye behov på markedet for grønn energi. Denne – ifølge Advantech – banebrytende serien omfatter de nye modellene ECU-1370 og ECU-1260, som representerer årevis med kontinuerlig utvikling og innovasjon, og gjenspeiler Advantechs arbeid for bærekraftige energiløsninger.

Nye gatewayer med høy ytelse

Modellene ECU-1370 og ECU-1260 utgjør høydepunktene i serien, med teknologi og robuste funksjoner som er skreddersydde for produksjon av grønn energi. ECU-1370 har en Cortex-A53 Quad Core 1,3 GHz prosessor, 4 GB DDR4 og 32 GB eMMC, noe som gjør den egnet til krevende bruksområder. Den har flere kommunikasjonsgrensesnitt, inkludert 1 stk. CAN, 1 stk. RS-232/485 og 3 stk. GbE, i tillegg til 24 DI- og 6 reléutganger. Denne modellen fungerer effektivt i et bredt temperaturområde mellom -40 og 80 °C, noe som betyr at den kan brukes under de fleste forhold.

ECU-1260 er på den annen side utstyrt med Cortex-A35 Dual Core 1 GHz prosessor, 2 GB DDR3L og 16 GB eMMC. Den har følgende grensesnitt: 1 stk. CAN, 3 stk. RS-232/485 og 2 stk. GbE. Denne modellen har også et holdbart design som kan fungere i temperaturer fra -40 til 70 °C, noe som skal gjøre den egnet til mange ulike industrimiljøer.

Bedre konnektivitet med innovative programvarepakker

Serien med industrielle kommunikasjonsgatewayer skiller seg ut med robuste og allsidige egenskaper, blant annet støtte for flere protokoller, effektive IoT-kapasiteter og et industrielt design som sikrer pålitelig drift i tøffe miljøer. De fleste av gatewayene er utstyrt med EdgeLink-programvare som støtter over 200 OT-drivere for tilkobling til ulike enheter, og som tillater en stabil datastrøm på tvers av mange forskjellige protokoller, som IEC 61850, IEC 60870, OCPP, DNP3 osv. Med Advantechs EdgeHub SaaS kan gatewayer i store infrastrukturer fjernovervåkes og -styres på én og samme plattform, noe som betyr 30 % mindre oppsett og vedlikehold. Gatewayenes omfattende løsninger legger til rette for sømløs kant-til-sky-integrering og forenkler administrasjonen av systemer for fornybar energi som sol- og vindkraft.

– Kontinuerlig samfunnsarbeid

Advantechs serie med industrielle kommunikasjonsgatewayer er ikke bare et teknologisk fremskritt, men også et betydelig bidrag til bærekraftsarbeidet. – Ved å fokusere på markedet for grønn energi bidrar Advantech til det globale arbeidet for å redusere CO2-utslippene og fremme fornybare energikilder. Serien forventes å spille en avgjørende rolle i styringen av systemer for sol-, vind- og andre fornybare typer kraft, med forbedret ytelse og driftssikkerhet, skriver selskapet i en pressemelding.

 

Powered by Labrador CMS