Embedded World

Den nye GNSS minimodulen har også et evalueringskort.

Mini høypresisjons GNSS-modul med integrert antenne

Antenova vil avsløre sin nyeste kompakte høypresisjons GNSS-modul på Embedded World som starter i morgen. Det nye produktet, GNSSNova M20072, er en GNSS-mottaker med integrert GNSS-antenne og sterkt redusert strømforbruk.

M20072 bruker en MediaTek 12nm lavenergikrets med 1,8V strømforsyning som bruker 70 prosent mindre strøm enn eldre brikkesett. Strømforbruket til modulen kan derfor være så lavt som 21mW for en GPS fitness tracker, og GNSS-aktiverte produkter bygget med M20072 vil ha lengre batterilevetid, i følge produsenten.

Den nye modulen kommer med de beskjedne målene 13,8 x 9,5 x 1,8 mm.

Antenova leget denne ferdige mottakerløsningen for enkel integrering i et design. Modulen inneholder en integrert rundstrålende GNSS-antenne, innebygd LNA og et SAW-filter som jobber sammen for å øke signalet til GNSS-prosessoren hvis siktlinje til horisonten er vanskelig.

Den nye modulen sporer fire satellittkonstellasjoner samtidig i 1559-1609 MHz-båndene: GNSS, GPS, BeiDou og GLONASS. Dette gir større nøyaktighet i posisjonering, og EASY og EPO er innebygd for en raskere tid til første fiksering (TTFF).

De beskjedne målene er 13,8 x 9,5 x 1,8 mm. Det betyr selvsagt at den krever kun en liten klaring på kretskortet, noe som gjør den ideell for de minste sporerne og kompakte posisjoneringsenheter der det er trangt om plass på kretskortet. Den er designet for bruk i bærbar elektronikk, små trackere, sykler og e-scootere og all batteridrevet telematikk.

GNSSNova M20072 er den siste i Antenovas portefølje av GNSS-mottakermoduler og SMD-antenner. Mer informasjon finner du her.

Powered by Labrador CMS