Infineon styrker IoT-ekspertise

Kjøper opp verifikasjonseksperten NoBug - bygger ett av sine største europeiske FoU-sentre i Romania.

Publisert

Infineon Technologies har overtatt selskapene NoBug Consulting SRL (Romania) og NoBug d.o.o. (Serbia).

NoBug ble startet i 1998, og tilbyr verifikasjons- og designtjenester for «alle de digitale funksjonalitetene til halvlederprodukter, skriver Infineon i en pressemelding i dag. Med omrking 120 ingeniører er NoBug Consulting SRL og NoBug d.o.o. representert i henholdsvis Bucuresti, Brașov og Iași i Romania, og i Beograd i Serbia.

Med utvidelsen av disse FoU-sentrene styrker Infineon sine muligheter innen divisjonen Connected Secure Systems (CSS) med hensyn til arbeid på komplekse IoT-produkter, heter det. – Således bygger Infineon grunnlaget for fremtidens IoT infrastruktur, som åpner for cybersikkerhet, KI og maskinlæring, så vel som robust kommunikasjon, sier Thomas Rosteck, leder for CSS.

-Vi er ute etter de dyktigste ekspertene for å kunne øke vår IoT-aktivitet. Derfor er Romania og Serbia de foretrukne lokasjonene for å utvide våre FoU-aktiviteter i Øst-Europa, sier han.

Infineon har allerede betydelig aktivitet i Romania, og med over 500 ingeniører er Infineon Romania involvert i en rekke av selskapets produktområder. Utviklingssenteret i Bucuresti ble etablert allerede i 2005, og er blitt ett av Infineons største FoU-sentere i Europa.

Powered by Labrador CMS