Forsvarselektronikk:

Robust militær server

Innvevd datamaskin for 19 tommers rack.

Publisert

Produktfamilien PIP40 fra MPL beskrives av produsenten som en høy-ytelses, laveffekt og høyt integrert robust innvevd datamaskin, basert på den nyeste Intel-teknologien.

Samtlige skal kunne konfigureres tilpasset kundens applikasjon og behov.

Med sin spesielle ingeniørkunnskap og 38 års erfaring med utvikling har MPL designet nok en milepæl i sitt produktspekter. Løsningen er et ledningsavkjølt 9. generasjons CPU-system, designet som dobbel løsning for å passe i et 19" rack.

Løsningen krever således ingen vifte, og kan brukes i et miljø på -40°C opp til +85°C.

PIP-kapslingen tilbyr tilstrekkelig plass for 2,5” SSD eller andre utvidelser som UPS, RAID..). To mPCIe og tre m.2 spor gjør det enkelt å utvide systemet. Den interne ekspansjonsbussen gjør det mulig å integrere PCIe/104- eller PCIe-kort. Disse utvidelsesmulighetene gir optimal tilpasning for ekstra grensesnitt og funksjoner. Spesielle forholdsregler under konstruksjonen er tatt for at hele systemets EMC er innenfor CE- og FCC-grensene og standarder som EN50155, IEC 60945 eller MIL-STD-810 kan oppfylles.

Enhetene kan ha opp til 64GB DDR4 minne.

Produktene kan tilpasses andre applikasjoner, som f.eks. jernbane eller industri, og skal være tilgjengelig på langsiktig basis, ifølge leverandøren.

Powered by Labrador CMS