Didrik Bech er godkjent medlem i gruppene cyberforsvar og eksportkontroll i den svenske organisasjonen SOFF som Elmatica ble medlem av i fjor. (Foto: Elmatica)
Didrik Bech er godkjent medlem i gruppene cyberforsvar og eksportkontroll i den svenske organisasjonen SOFF som Elmatica ble medlem av i fjor. (Foto: Elmatica)

Godkjent medlem i svenske cyberforsvars- og eksportkontrollgrupper

Elmatica melder at administrerende direktør Didrik Bech er godkjent medlem i gruppene cyberforsvar og eksportkontroll i den svenske organisasjonen Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF).

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Mengden cyberangrep rettet mot bedrifter øker, og jungelen av regler og bestemmelser i forsvaret skyver behovet for samsvarskontroll i front. Dette har ført til økt fokus i forsvarsindustrien for å lære mer om cybersikkerhet og eksportkontroll.

– Vi er veldig glade for at Elmatica har sluttet seg til både Cyber Defense Group og Export Control Group. Engasjementet fra våre medlemsbedrifter er avgjørende for utvikling og forbedring av markedet. Vi er glade for at Didrik er villig til å bidra med tid og krefter på gruppens kollektive arbeid, sier Robert Limmegård, generalsekretær i SOFF.

I fjor ble Bech sertifisert i FAR, DFARS, ITAR, Advanced ITAR og Cyber Security av Federal Publications Seminars (FPS) i Washington, presentert på flere forsvarsseminarer i Norden og har startet arbeidet med å implementere de nye CMMC-forskriftene.

SOFF bygger en verdifull og viktig arena for den svenske forsvarsindustrien for å møte, lære og diskutere. Vi setter pris på innsatsen de legger ned for ytterligere å opplyse innen feltet cybersikkerhet og eksportkontroll, og er beæret over å kunne dele vår kunnskap og erfaring, sier Bech.

– Industrien møter stadig nye utfordringer, og som en forening er kunnskapen om selskapene et viktig bidrag til hvordan vi som forening kan fremme den beste politikken, praksis og innovasjon som er nødvendig for å sikre at et effektivt marked støtter våre væpnede styrker, sier Limmegård.

Limmegård presiserer at arbeidet som utføres innen feltet for cyberforsvar og eksportkontroll er to av de viktigste gruppene.

– Spesielt med ny nasjonal og europeisk lov om nettsikkerhet og et nytt sett med cybersikkerhetsstandarder utviklet av det amerikanske forsvarsdepartementet (DoD), befinner cyberdomenet seg i et landskap som utvikler seg kontinuerlig, avslutter Limmegård.

Les også: Elmatica SOFF-godkjent

Powered by Labrador CMS