Ny teknologi

Murata utvikler et bøybart og gjennomsiktig ledende film med mange muligheter. Så mange, mener de, at de trenger hjelp til å finne dem.

Søker partnere for å starte diskusjoner for en ny gjennomsiktig og bøybar ledende film

I et blogginnlegg der Murata Manufacturing beskriver teknologien og forklarer hva de har fått til, ser de også etter partnere for å finne flere anvendelser og bruksområder for materialet.

Publisert

Selskapet utvikler nå et nytt materiale med enestående sterke sider, hevder de. Dette nye materialet kombinerer gjennomsiktighet, fleksibilitet, ledningsevne og sikkerhet. Det har også egenskaper som å enkelt kunne tegne kretsmønstre og andre elementer med forskjellige metoder. – Det er mulig at vi vil være i stand til å skape nye verdier med tilnærminger som er forskjellige fra konvensjonelle teknologier for elektrisk- og elektronisk- utstyr ved å bruke dette nye materialet, heter det blant annet.

Derfor søker Murata partnere for å diskutere nye ideer for materialet uavhengig av virksomhet eller bransje. I artikkelen, som er delt inn i to deler, er det en teknisk forklaring som presenterer de sterke sidene til det nye materialet og mulighetene for applikasjoner slik Murata ser det for øyeblikket.

Det er mange eksempler på oppfinnelsen av nye materialer i bakgrunnen for menneskehetens utvikling frem til nå. Skiftet fra steinredskaper laget med naturlige materialer som de var til keramikk laget av keramikk av bakt og herdet jord førte til overgangen fra primitiv tid til sivilisasjonens tidsalder. Etter det fødte oppfinnelsen av bronse og jern mektige nasjoner. Oppfinnelsen av halvledere bygde deretter det moderne informasjonssamfunnet. I tillegg til disse store milepælene, er det utallige andre eksempler på nye verktøy og enheter som blir skapt fra ankomsten av nye materialer. Nye materialer er kilden til innovasjon. Utseendet til et nytt materiale kan kalles en hendelse som varsler skapelsen av ny verdi og en ny æra.

Hele artikkelen/bloggen kan leses her.

Powered by Labrador CMS