FPGA-Forum: Programmet er klart

Nå er programmet til FPGA-Forum komplett. Konferansen som arrangeres 7.-8. september i Trondheim har et svært godt program å by på og som bør interessere de fleste i industrien. Men det gjelder å melde seg på så tidlig som mulig.

Leder for programkomitéen, Espen Tallaksen, sier til Elektronikk at det er et veldig bra program i år igjen – eller kanskje enda bedre enn tidligere siden det har vært stor interesse for å bidra.

Som tidligere omtalt her, ble konferansen utsatt, men nå er det altså klart i september. Men, det er noen utfordringer. På grunn av hotellpriser og at det arrangeres etter ferien, oppfordrer Tallaksen til å melde seg på før ferien for å sikre plass og rabattert pris på Royal Garden Hotel i Trondheim.

– Vi har reservert mange rom til en god pris, men kun frem til 5. august, og ut fra hotellpriser å dømme i disse dager vil det være ganske dyrt å bestille etter vår reservasjon – hvis noe er tilgjengelig i det hele tatt, opplyser Tallaksen.

– FPGA-forum er også avhengig av hotellfrister, inkludert at det er lettere å få gode tilbud og unntak med et godt antall påmeldinger, så meld deg på så fort som mulig – og helst før sommerferien, oppfordrer han til slutt.

Mer informasjon: fpga-forum.no

Programmet (pdf) finner du her

Powered by Labrador CMS