Det nærmer seg OTD Energy

Årets OTD Energy i Bergen nærmer seg og årets messe vil bli viktigere enn noensinne, mener arrangøren.

Publisert

- Vi ser at ulike geopolitiske hendelser har skapt uro i europeiske energimarkeder. Samtidig står vi i en nødvendig energiomstilling for å møte ambisiøse klimamål, skriver daglig leder i OTD Energy, Torbjørn Olufsen, i en pressemelding.

Norge er i en unik posisjon med verdensledende leverandørindustri og en unik offshore kompetanse gjennom mange år med fokus på teknologiutvikling, kompetanseheving, klyngesamarbeid, og et framsynt fokus på HMS

Alt dette gjør at mulighetene i tradisjonell offshore industri og i et enormt fremvoksende marked innen offshore vind og nye energibærer, er enorme, både nasjonalt og internasjonalt.

- OTD Energy skal være en døråpner og katalysator for kunnskapsdeling og at du som leverandør skal ha mulighet til å møte de rette selskaper, fra operatører, kontraktører, virkemiddelapparatet, finans, bransjeforeninger offentlige myndigheter med flere, inviterer Olufsen.

Du som deltar på OTD Energy 2022 får en unik mulighet til knytte de riktige kontaktene og tilegne deg nødvendig kunnskap for å posisjonere din bedrift i et turbulent marked.

OTD Energy 2022 går av stabelen i Bergen (18) 19. - 20. oktober 2022 i Bergen.

OTD Energy arrangeres over to messehaller. På området vil det være seminarer som dekker tradisjonell petroleumsvirksomhet og nye teknologiområder som offshore vind, karbonfangst, amoniakk og hydrogen m.m.

Hall A vil være utstillingshall og hall B vil være nettverksarena. OTD Energy er en inkluderende arena og arrangøren har allerede inngått flere samarbeid om et bredt faglig innhold. Det vil arrangeres Energyshow-konsert på onsdagskvelden i Grieghallen.

Det er gratis å besøke OTD Energy, men du må registrere deg for å få adgang til messeområdet. På OTD Energy møter flere hundre ulike selskap fra energibransjen, akademia, studenter og offentlig sektor.

Powered by Labrador CMS