Embedded World 2024:

Nyttige programmeringsverktøy

Programmeringsverktøy, LED-test og utviklingsplattform fra Canavisia.

Publisert Sist oppdatert

For første gang vil Canavisia, et Seica-selskap, stille ut på Embedded World 2024 for å presentere en serie smarte verktøy for elektronikkdesignere, test- og produksjonsingeniører som kan distribueres som frittstående løsninger eller bygges inn i integrerte produksjonssystemer, enten det er for små- eller høyvolumsproduksjon.

DeviceClip er et universelt ISP (In-System Programming) programmeringsverktøy designet for programmering av alle typer halvlederenheter (mikrokontrollere, serielle minner, programmerbare logiske enheter) fra enhver halvlederprodusent. Løsningen er modulær og kan konfigureres til å gi opptil 64 parallelle, helt uavhengige, multi-protokoll ISP-kanaler, og er utstyrt med et innebygd kontrollpanel som er kompatibelt med alle operativsystemer. Ingen vertsprogramvareinstallasjon er nødvendig: Alt du trenger for å kontrollere DeviceClip fullt ut er en nettleser, opplyser selskapet.

Besøkende vil også få se det nye LedMeter-verktøyet for å teste LEDene som er vanlige på kretskort. Dette smarte verktøyet måler RGB, Hue, XY-kromatisitet, fargemetning og relativ intensitet og bølgelengde i nanometer. LedMeter har en modulær arkitektur for enkel skalerbarhet, basert på i2C-kommunikasjon: Hver kontrollmodul kan administrere opptil 64 sensorer og er tilgjengelig i en TTL <> USB- og RS232-versjon. Programvaren som er inkludert i verktøyet gjør det mulig å innhente de valgte kanalene, som deretter vises på skjermen til verts-PC-en i et klart, lettfattelig format.

MINI testløsning fra Canavasia.

Den såkalte MINI testløsningen, en del av Seicas VIVA Integrated Platform (VIP), vil også vises. Dette beskrives som en svært nyttig og kostnadseffektiv plattform for å utvikle dine tilpassede IKT- og funksjonelle testbenker, den gir et bredt spekter av integrerte instrumenter, svitsjematriser og brukerstrømforsyninger.

Brukeren har bredt utvalg når det gjelder valg av konfigurasjons- og programmeringsspråk: VIP-plattformen skal tillate enkel integrering av hylleinstrumentering, og testsekvenser kan utvikles ved bruk av VIVA Test Studio-miljøet samt et bredt utvalg av tredjeparter programvare inkludert LabView, TestStand, C og Python. I motsetning til de fleste egenproduserte «rack and stack»-testbenker, inkluderer MINI-testløsningen komplett brukerdokumentasjon og et selvdiagnoseprogram, som skal garanterer bærekraft og vedlikehold over tid.

 

www.canavisia.com

 

Powered by Labrador CMS