Embedded World 2024:

En sikker og sammenkoblet fremtid

Analog Devices har lettet litt på sløret inn mot embedded world 2024: intelligente løsninger for en sikker, sammenkoblet fremtid.

Publisert

embedded world 2024 har Analog Devices til hensikt å demonstrere hvordan selskapet fremmer ytelsen, produksjonshastigheten og miljøpåvirkningen av innvevde systemdesign. Besøkende på standen vil kunne utforske 16 funksjonsrike demoer, som skal vise selskapets evne til å levere løsninger på systemnivå, som igjen gjør det mulig for kundene å skille seg ut i markedet. Enten det er gjennom direkte kundestøtte, designverktøy eller robuste tekniske ressurser.

Blant høydepunktene kan vi ramse opp:

• Sikker industriell nettverkstilkobling: Her kan du se hvordan ADIs intelligente bygningssikkerhetsdemo inkluderer deres nyeste sikkerhetsløsninger over et 10BASE-T1L-nettverk for å muliggjøre en moderne industriell IoT-infrastruktur. Oppdag hvordan en sikkerhets-koprosessor kan brukes med ADI-mikrokontrollere for å motvirke “mann i midten” angrep i sammenheng med bygningsføling og kontroll.

Fremtidens industrielle nettverk: Ledende teknologier som gir sansing, tilkobling, kraft og prosesseringsløsninger som kreves for å fange opp og handle på ny operasjonell innsikt.

Cybersikkerhet for medisinsk IoT: Denne demoen viser hvordan ADIs sikre autentiseringsprodukter gir robust beskyttelse i medisinske IoT-enheter for å sikre pasientens helse og sikkerhet. Den fremhever sikkerhetsrisikoer og sårbarheter i nøkkelkomponenter og illustrerer den kritiske rollen til sikkerhet i et helsemiljø.

Visuell servoing ved bruk av kant-AI: Etter hvert som prosesseringen beveger seg raskt til kanten, må roboter registrere og tolke data raskt og pålitelig, samtidig som de blir mer lokaliserte og selvstendige. Denne demoen viser visjonsbasert objektmanipulasjon for en robotarm aktivert av en mikrokontroller.

Modernisert nødlyssystem: Et skalerbart, adaptivt nødlyssystem, der pålitelighet er garantert gjennom høy-ytelsesovervåking og reservestrømløsninger. Denne demoen viser et nødlyssystem som vil dirigere fotgjengere til tilgjengelige utganger i sanntid.

Prototyping for avanserte SDR-apper: Jupiter RF Agile SDR-in-a-Box-plattformen støtter SDR-applikasjoner fra tidlig konsept til virkelige brukstilfeller. Her kan du lære hvordan det gir fleksibilitet i evaluering og prototyping på tvers av forskjellige miljøer og hvordan flere systemer kan synkroniseres for store MIMO-applikasjoner.

ADI vil i tillegg ha flere presentasjoner under konferansedelene; embedded world Conference og electronic displays Conference, som finner sted i det nærliggende NCC East Convention Centre.

Powered by Labrador CMS