Embedded World:

Augmentert virkelighet for Industri 4.0

AAEON vil demonstrere banebrytende løsninger for augmentert (utvidet) virkelighet (AR) under Embedded World 2023.

Publisert Sist oppdatert

For å vise frem sin stadig voksende linje med Industri 4.0-løsninger, vil AAEON presentere augmentert virkelighet-løsninger (AR) “i verdensklasse” på Embedded World 2023, med live demonstrasjoner som illustrerer hvordan produktlinjene har forsterket AR-realisering for to av sine Industri 4.0-partnere.

Selskapet vil være på stand 306, Hall 1, på Embedded World 2023 i Nürnberg mellom 14. - 16. mars 2023. Sammen med en rekke produktutstillinger vil AAEON presentere to live-demoer av AR-applikasjoner som ble utviklet sammen med partnerne, Seabery Augmented Technology og XYZ Reality. Ved å demonstrere banebrytende AR-teknologi vil AAEON gi deltakerne et innblikk i AR-revolusjonen de ligger i front av.

Seabery Augmented Technology er ledende innen utvikling av simuleringsbaserte pedagogiske løsninger med AR-teknologi. Selskapets mål er å bli en referanse i EdTech- og industrisektoren for ferdighetsbasert opplæring, og gå i spissen for bevegelsen for å utvikle seg fra den tradisjonelle utdanningsmodellen til metoder som bedre imøtekommer opplæringskravene til dagens dyktige fagfolk.

Blant annet ved hjelp av AAEONs mulighet for å levere tilpassede produkter, utviklet Seabery Augmented Technology sin prisbelønte Soldamatic Augmented Training-enhet. Denne skal være distribuert i mer enn 80 land, og omfatter digitalisert sveisetrening med AR-teknologi for å gjøre dette tryggere ved å redusere skadepotensialet forbundet med opplæring i virkelig utstyr - og grønnere pga. fraværende CO2-utslipp.

XYZ Reality ligger langt fremme i bruken av AR i byggesektoren, med ATOM, ifølge selskapet verdens eneste ekte “Engineering-Grade AR” og mest nøyaktige system for utvidet virkelighet. ATOM er et kraftig, spesialbygd ingeniørverktøy som kombinerer et hodesett for konstruksjonssikkerhet, skjermer for augmentert virkelighet, og innebygd datakraft. Med ATOM skal byggeteam kunne se og posisjonere hologrammer av 3D-designmodeller til millimeter-nivå nøyaktighet på stedet.

Ved å bruke AAEONs COM-TGUC6, utnyttet XYZ Reality Type 6-modulens innebygde Intel Iris Xe grafikk og flere skjermutganger via VGA, DDI og LVDS/eDP for å gi den nødvendige visuelle presentasjonen som kreves for 3D-konstruksjonsmodellering. Videre var COM-TGUC6s høyhastighetstilkobling for eksterne enheter og 11. generasjons Intel Core i7-behandling godt egnet for å drive en plattform som krever slik presisjonsavbildning, opplyser selskapet.

Det vil også være statiske demonstrasjoner av andre produkter fra AAEON, som NANOCOM-TGU COM Express Type 10, den 86mm x 55mm lille, men kraftige de next-TGU8.

AAEON tilbyr en gratisbillett til de som vil besøke dem på standen: ew23492686

Powered by Labrador CMS