Nye vippebrytere:

Slå på, over og av

Nå produserer Würth Elektronik også vippebrytere av høy kvalitet.

Publisert

Ulike versjoner av de brukervennlige, raske bryterne er nå tilgjengelig under navnet WS-TOTV. Bryterne er ESD-kompatible med IEC 61000-4-2 og har gjennomgått levetidstester med full belastning for å verifisere deres robusthet (electrical life: 50,000 steps). Vippebrytere brukes ofte til å veksle mellom funksjoner på enheter, og det er grunnen til at Würth Elektronik tilbyr dem med både PÅ/AV/PÅ og PÅ/PÅ bryterfunksjoner. De er tilgjengelige for SPDT (Single Pole Double Throw) og DPDT (Double Pole Double Throw) skjemaer samt i horisontale og vertikale versjoner.

Deres strømkapasitet er 1 A ved en merkespenning på 30 V. Spenningsmotstanden strekker seg til 500 V og driftstemperaturen fra -40 til +85°C. Rammen skal overholde brennbarhetsklasse UL94 V-0.

Alternativene inkluderer en låsering som mekanisk antivridningsbeskyttelse for montering i 6,35 mm panelutskjæring, og kapslinger i rødt eller svart. Würth Elektronik leverer også kapslinger i alle farger til større bestillinger. Gratis prøver for utviklere kan nå bestilles, får vi opplyst.

Powered by Labrador CMS