Ny versjon gjør det enda enklere å konfigurere skap

Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere, lover Rittal.

Med produsentens nye RiPanel-konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

Flere produsenter av apparatskap har i dag et enkelt utvalgsverktøy for standardskap. Kravene til tavlebyggere og produksjon av apparatskap er mye høyere.

Systemplanleggere og designere trenger konfiguratorer som også enkelt kan brukes til å konfigurere individuelle kapslinger– med passsende tilbehør, plausibilitetssjekker for å forhindre feil, 3D-visualisering, biblioteker med forhåndsdefinerte hullmaler og en direkte tilkobling til Eplan Engineering og webshoppen. I tillegg kan brukere nå importere og plassere individuelle utskjæringer. Rittal RiPanel blir her mer enn bare et verktøy for å velge komponenter fra en liste.

Integrerte plausibilitetskontroller forhindrer mulige feilbestillinger eller feildesign allerede i planleggingsfasen. Dessuten kan bare de delene som passer sammen konfigureres. For eksempel kan designeren ikke ved et uhell velge feil lengde på systemchassisdeler. RiPanel filtrerer bare ut komponentene som samsvarer med den valgte kapslingen. Til slutt lagres all data i RiPanel og kan enkelt brukes til påfølgende prosjekter, selv om det gjøres endringer.

Data fra den virtuelle prototypen til den planlagte kapslingen kan overføres direkte til Rittals produksjonsmaskiner for videre bearbeiding, for eksempel med Perforex MT. Informasjonen kan også overføres til det nye produksjonsstyringssystemet RiPanel Processing Center. Informasjon om kapslingen kan også overføres til Eplan for å fortsette den detaljerte konstruksjonen.

En del av det som er lagt til er skapsystemet VX IT og IT Power. Dette åpner for bedre oversikt ved konfigurering av skap for IT-infrastruktur, overvåking og strømfordeling.

Tidligere var AX- og KX-seriene tilgjengelige for konfigurasjon. Nå er AX CP lagt til for å konfigurere operatørpaneler for Rittals bærearmsystem. Stadig flere skapserier og tilbehør samt flere funksjoner legges fortløpende til i RiPanel.

Powered by Labrador CMS